هاشمی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد در جمع اصحاب رسانه استان از قرار گرفتن یزد در بین سه استان برتر به لحاظ سرانه تخت های بیمارستانی و افتتاح ۱۲۰ هزار متر مربع طرح عمرانی در این دانشگاه خبر داد و گفت: حدود ۳۶۰ هزار مترمربع طرح عمرانی در این دانشگاه در سالهای قبل شروع شده بود که ۱۲۰ هزار مترمربع آنها به نتیجه رسیده و تکمیل ۲۴۰ هزار مترمربع باقی مانده این طرحها در دست انجام است.
او افزود: این طرحها به طور متوسط حدود ۵۰ درصد پیشرفت داشته و تکمیل آنها در اولویت برنامههای دانشگاه قرار دارد.
هاشمی با اشاره به غیر بومی بودن ۴۳ درصد بیماران استان یزد اظهار داشت: بهداشت و درمان یزد به عنوان یک برند در منطقه معروف و مورد اعتماد است و خصوصا ساکنان جنوب و جنوب شرق کشور برای درمان به یزد مراجعه میکنند. برنامهها باید به نحوی انجام شود که این کیفیت حفظ شود و ارتقا پیدا کند.
او ادامه داد: براساس آمارها، روزانه بین ۲ هزار و ۲۰۰ تا ۲ هزار و ۴۰۰ بیمار در بیمارستانها و مراکز درمانی استان یزد بستری و حدود ۵۰۰ عمل جراحی در این مراکز انجام میشود که ۵۰ درصد این اعمال جراحی مربوط به بیماران غیربومی است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد خاطرنشان ساخت: همچنین به طور متوسط روزانه چهار هزار بیمار در استان به صورت سرپایی از خدمات درمان برخوردار میشوند که ۶۰ درصد آنها را نیز بیماران غیربومی تشکیل میدهد.
هاشمی به نارضایتی برخی از شهروندان استان در زمینه دشواری دریافت خدمات پزشکی به دلیل حضور قابل توجه بیماران غیربومی در مراکز درمانی استان اشاره کرد و یادآور شد: بیمارپذیر بودن استان یزد فرصت و تهدید توامان است و باید برای تبدیل تهدیدهای این بخش به فرصت بیش از پیش برنامه ریزی و تلاش شود.
او گفت: در حال حاضر سرانه تخت در استان یزد به ازای هر هزا نفر، ۲ نفر میباشد که این آمار در سطح شهر یزد بالاتر از ۲ است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد تاکید کرد: استان یزد جز سه استان برتر در سرانه تخت در کشور است و این آمار به زودی با بهره برداری از بیمارستان اشکذر و طرح توسعه بیمارستان مهریز افزایش خواهد یافت.
او برنامههای جوانی جمعیت و حمایت از خانواده را در اولویت دانشگاه عنوان کرد و افزود: ارتقای سلامت سالمندان، افزایش میزان دسترسی مردم استان به خدمات بهداشتی و درمانی باکیفیت، در دسترس و ارزان قیمت و عدالت در ارائه خدمات بهداشتی و درمانی از دیگر اولویتهای دانشگاه علوم پزشکی است.
هاشمی همچنین بهره گیری از منابع فیزیکی، مالی، ارتقای فرهنگ سازمانی، کاهش بروکراسی اداری، انجام پژوهشهای کاربردی و استفاده از فناوریهای نوین با اولویت نیازهای نوین در استان یزد و تأمین نیازهای رفاهی دانشجویان و پرسنل دانشگاه را از برنامههای اصلی این دانشگاه برشمرد.
او تصریح کرد: تکریم ارباب رجوع، استفاده از تجربه اساتید و پیشکسوتان، بازدیدهای میدانی و سرزده از بیمارستانها و مراکز خدمات درمانی از دیگر برنامههایی است که به صورت جدی پیگیری میشود.