سرپرست شبکه دامپزشکی سرایان گفت: مرغ تازه، نباید توسط مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی با فریزر منجمد و عرضه شود.

 صفرزاده، سرپرست شبکه دامپزشکی سرایان با بیان اینکه مرغ منجمد با مرغ منجمد شده توسط مراکز عرضه فرق دارد، گفت: مرغ منجمد در کشتارگاه‌های طیور و توسط تونل انجماد و در دمای منفی ۳۰ درجه سانتی گراد فریز شده و در بسته بندی‌هایی با همین عنوان بسته بندی می‌شوند.

او  به تاریخ انقضاء مرغ تازه به مدت ۷۲ ساعت اشاره کرد  و افزود: متاسفانه برخی از مراکز متخلف عرضه فرآورده‌های خام دامی به محض پایان یافتن ۷۲ ساعت و با هدف جلوگیری از فساد گوشت مرغ اقدام به فریز کردن گوشت می‌کنند که با توجه به اینکه دمای فریز شده گوشت در صفر درجه سانتی گراد انجام می‌شود، بعد از مدتی گوشت فاسد می‌شود که این اقدام تخلف بهداشتی بوده و در صورت گزارش یا مشاهده گوشت مرغ ضبط و معدوم می‌شود.

 صفرزاده، با بیان اینکه شهروندان در هنگام خرید گوشت مرغ حتما به نوع بسته بندی دقت کنند تا متوجه شوند مرغ تازه یا مرغ منجمد درج شده است، ادامه داد: مرغ منجمد را از زمان تولید به مدت شش ماه می‌توان در فریزر نگهداری و پس از انجماد زدائی مصرف کرد.

سرپرست شبکه دامپزشکی سرایان  در خصوص ویژگی‌های مرغ منجمد، گفت: گوشت مرغ منجمد باید به صورت کاملاً منجمد و یخ زده به دست مصرف کننده برسد؛ عضلات سختی و قوام طبیعی خود را حفظ کرده و سطح آن لیز و لزج نبوده و بدون آثار و نشانه‌های سوختگی ناشی از انجماد و نیز علائم کپک‌زدگی و لکه‌های رنگی ناشی از رشد قارچ باشد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار