شیخ «عیسی قاسم» رهبر معنوی انقلاب بحرین در دوازدهمین سالگرد انقلاب ۱۴ فوریه در بحرین بیانیهای صادر و تأکید کرد که ۱۴ فوریه برای تجدید میثاق با تغییر واقعیت سیاه در بحرین است.
وی به جنگ رژیم آل خلیفه علیه دین از طریق مبارزه با حوزههای علمیه، جلوگیری از امر به معروف و نهی از منکر و یهودیسازی بحرین اشاره کرد و افزود: عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی به آن اندازه که هدفش نابودی جامعه اسلامی و انتقال از تمدن اسلامی به تمدن کافر غربی است، هدفش سود مادی برای «اسرائیل» نیست.
شیخ عیسی قاسم با اشاره به هستههای توطئه علیه مقدسات مسلمانان و جلوگیری آل خلیفه از برگزاری تظاهرات در محکومیت اهانت به قرآن کریم گفت: رژیم بحرین میخواهد اسلام را ریشه کن کند لذا اگر وضع به همین منوال ادامه یابد، پس از مدتی باید برای برگزاری نماز جماعت و جمعه و احیای شعائر اسلامی مجوز گرفت.
وی افزود: رژیم آل خلیفه برای از ریشه در آوردن اسلام تلاش میکند. به همین دلیل دربحرین برای برگزاری نماز جماعت و جمعه احیای تعالیم اسلامی باید منتظر اجازه قانون بود. در بحرین اندیشمندان، صالحان و رهبران توانمند بازداشت میشوند و در زندانهای بحرین نیز کودکانی هستند. این درحالی است که زندانیان نیز به شکل معلول ذهنی یا جسمی از زندان آزاد میشوند.
رهبر معنوی انقلاب بحرین اعلام کرد: ۱۴ فوریه برای تجدید میثاق با تغییر واقعیت سیاه در بحرین است و این روز برای اتحاد و رفع نواقص و برنامه ریزی آرام و توسعه عملی و حاصل تبادل افکار و اندیشهها بود.
جنبش حامیان جوانان انقلاب ۱۴ فوریه بحرین نیز اعلام کرد: دوازدهمین سالگرد بزرگترین انقلاب مردمی بحرین علیه رژیم متجاوز و اشغالگر آل خلیفه را پشت سر میگذاریم که در آن صدها هزار نفر از مردم بحرین بیرون آمدند و خواستار سرنگونی و اخراج رژیم دیکتاتور از کشور و حق تعیین سرنوشت مردم و تدوین قانون اساسی جدید کشور شدند تا در آن مردم منشا همه قدرت باشند. همچنین آنها خواهان برپایی یک نظام سیاسی دموکراتیک کثرت گرا شدند که آرمانهای مردم را برای آزادی، سربلندی، عزت و حاکمیت کامل بر سرزمینهایشان برآورده کند.
این جنبش تاکید کرد: انقلاب مردم بحرین در ۱۴ فوریه مانند یک همه پرسی گسترده مردمی در خصوص غیرقانونی بودن رژیم آل خلیفه بود. شعارهای مردم بحرین واضح و آشکار بود؛ چراکه آنها خواستار سرنگونی رژیم و خروج آل خلیفهای شدند که بیش از دو قرن و نیم با زور و ستم بر مردم حکومت کرد و ثروت و نفت کشور را به تصرف خود در آورد. همچنین این رژیم تا به امروز مردم اصیل بحرین را از مشارکت واقعی در دولت محروم کرد و آنها را به حاشیه راند.
در همین راستا چند منطقه از بحرین شاهد تظاهراتی در محکومیت سیاست سرکوبگرانه رژیم آل خلیفه بود که آنها خواستار ادامه اعتراضات مسالمتآمیز تا تحقق اهداف انقلاب ۱۴ فوریه شدند.
در چارچوب سیاستهای استبدادی رژیم آلخلیفه، موج تحولات جهان عرب در سال ۲۰۱۱ به بحرین رسید و مردم این کشور با برگزاری اعتراضات مسالمتآمیز خواستار دستیابی به حقوق اساسی خود در کشور شدند. این اعتراضات از ۱۴ فوریه ۲۰۱۱ آغاز شد.