رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: ظرفیت تولید گوشت مرغ در سیستان و بلوچستان به ۶۱ هزار تن رسید.

 سید محمد رضا سیدحسینی  در جریان سفر معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات کشور و افتتاح واحدهای مرغ تخم گذار در زاهدان گفت: در جشن چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ۵۷ واحد مرغداری شامل ۵۰ واحد مرغداری گوشتی و ۷ واحد مرغداری تخم گذار با سرمایه گذاری بیش از چهار هزارمیلیارد ریال افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت.

وی ادامه داد: با افتتاح و شروع به فعالیت این طرح‌ها، شش هزار و ۸۸۰ تن به تولید گوشت مرغ و دو هزار و ۷۰۰ تن به تولید تخم مرغ در استان اضافه شده و ظرفیت نهایی گوشت مرغ استان به ۶۱ هزارتن ارتقا یافت.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: با شروع تولید واحدهای فوق ۸۰ درصد نیاز گوشت مرغ استان سیستان و بلوچستان تأمین خواهد شد.

بنابراین گزارش، از ابتدای دولت سیزدهم که طرح توسعه واحدهای مرغداری در سیستان و بلوچستان آغاز شد ضریب خوداتکایی استان به تولید گوشت مرغ ۳۰ درصد بوده است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.