آقای خرّم در بازدید از شانزدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری در تهران با تاکید بر حمایت از سرمایهگذاران به عنوان یکی از راهبردهای اصلی استان آذربایجان شرقی گفت: در حال حاضر ۱۱۰ طرح گردشگری در استان در حال اجراست.
وی اظهار داشت: استان آذربایجان شرقی بهدلیل ویژگیهای تاریخی و تمدنی خود یکی از قطبهای گردشگری در کشورمان است و صنعت گردشگری بعد از کشاورزی و صنعت سومین محور توسعه استان به شمار میرود.
وی با اشاره به وجود ۴ هزار اثر تاریخی، ۲ هزار اثر ثبت ملی و دو اثر ثبت جهانی در استان، گفت: فرصتهای کمنظیر استان در قالب کتاب فرصتهای سرمایهگذاری در ۷ حوزه چاپ شده و با اطلاعات جامع و کافی قابل ارائه به هر سرمایهگذاری است که وارد استان میشود.
استاندار آذربایجان شرقی شناسایی بازارهای هدف داخلی و خارجی و تولید محتوا به ۷ زبان برای معرفی ظرفیتهای گردشگری استان را یکی دیگر از اقدامات انجامشده در راستای توسعه صنعت گردشگری برشمرد و گفت: یکی از نقایص ما در این حوزه عدم معرفی داشتهها و ظرفیتهاست که تلاش کردهایم تا این نقیصه را رفع کنیم.
آقای خرّم با اشاره به نگاه ویژه دولت سیزدهم به نقش صنعت گردشگری در توسعه و پیشرفت کشور تکمیل زیرساختهای این صنعت توسط بخش دولتی و سرمایهگذاری توسط بخش خصوصی را لازمه موفقیت در این حوزه عنوان کرد و گفت: اگر این دو موضوع عملیاتی شود میتوانیم جایگاه کشور را در صنعت گردشگری دنیا برجستهتر کنیم.
وی افزود: سیاست دیگر در حوزه گردشگری دیپلماسی فعال منطقهای از طریق رفتوآمد هیاتهای اقتصادی و برگزاری هفتههای فرهنگی مشترک با کشورهای همسایه است.
آقای خرّم ابراز امیدواری کرد با برنامهریزیهای صورتگرفته شاهد توسعه و رونق صنعت گردشگری و تاثیر قابل ملاحظه آن بر رشد اقتصادی استان و کشور باشیم.
در جریان بازدید استاندار از کتاب فرصتهای سرمایهگذاری آذربایجان شرقی در بخش گردشگری رونمایی شد.