علی جابریان محمود در حاشیه آیین بهره برداری طرح اکسیژن کارخانه فولاد روهینا جنوب دزفول گفت: کارخانه فولاد روهینا جنوب ظرفیت تولید ۹۰۰ هزار تن میلگرد را دارد، ولی به علت کمبود گاز و برق اکنون تولید آن حدود ۷۵۰ هزار تن است.
او خواستار حل مشکل گاز و برق این کارخانه با همکاری مسئولان شد و افزود: فولاد روهینا جنوب ۲ کارخانه دارد که درصد بالایی از تولیدات این کارخانهها صادر میشوند.
آقای جابریان میگوید که قیمت فولاد دزفول ۵۰ دلار از همه کارخانههای خارج از کشور گرانتر است و اگرچه محصولات ایرانی باید به خاطر تحریم ارزانتر بفروش برسند، ولی فولاد دزفول نسبت به بقیه کارخانهها گرانتر است و ارزآوری خوبی برای کشور به همراه دارد.
مدیر کارخانه فولاد روهینا جنوب دزفول گفت: انتظار بر این است که با توجه به کیفیت محصولات، گرانتر بودن در کشورهای خارجی و بازار فروش خوب اجازه دهند محصول خود را صادرات کنیم.
عراق به دلیل توسعه ساخت و سازها پس از ویرانی آن از سوی گروههای افراط گرا یکی از متقاضیان فولاد روهینا است که مقامات این کارخانه نیز نسبت به آن اذعان داشته و خواستار اجازه صادرات بیشتر این محصول هستند.
معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز گفت: باتوجه به اینکه برخی از محصولات باکیفیت توانستند بازار خوبی در عراق داشته باشند افزایش صادرات پیشنهاد قابل توجهی است.
محمدمهدی برادران افزود: این آمادگی را داریم که موضوع را مطرح و ظرفیت صادرات فولاد را بالا ببریم تا ارزآوری خوبی برای کشور داشته باشیم.