![تراموا به خیابانهای تهران رسید + فیلم](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/23/20339179_193.jpg)
محمود بیگلر،معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تهران در جلسه هماهنگی تفاهم نامه مراسلات پستی سلامت محور، هدف از برگزاری این جلسه را هماهنگی بیشتر با اداره پست به منظور بهتر شدن خدمات و امنیت سلامت جامعه عنوان کرد و گفت: باید از پست به عنوان یک ظرفیت استفاده کرد تا بتوان در جهت انتقال داروها با استانداردهای لازم و نظارت و کنترل کافی، بحث امنیت سلامت مردم را تأمین کرد.
وی افزود: در خصوص محمولههای دارویی و مکمل لازم است قبل از ارسال، مجوز لازم در خصوص مراسلات سلامت محور از معاونتهای غذا و دارو اخذ شود.
بیگلر ضمن تاکید بر ممنوعیت تبادل دارو خارج از داروخانه اظهار داشت: هر دارویی که به اداره پست میرود، نیازمند مجوزهای لازم و قانونی است.