میثم حجتیپور مدیر درمان تامین اجتماعی کرمانشاه در نشست خبری از حوزه درمان تامین اجتماعی به عنوان یکی از مهمترین بخشهای اثرگذار در ارائه خدمات درمانی یاد کرد و گفت : ارائه خدمات مدیریت درمان تامین اجتماعی به دو شیوه مستقیم (از طریق مراکز ملکی) و غیرمستقیم (از طریق مراکز طرف قرارداد) است.
وی با بیان اینکه در حوزه درمان تامین اجتماعی کرمانشاه از چند سال قبل برنامههای توسعهای را با جدیت دنبال کردیم، گفت: توسعه درمانگاههای ملکی تامین اجتماعی از جمله این موارد بود که در همین راستا درمانگاه سنقر را سال ۱۳۹۷ و درمانگاههای پاوه و جوانرود را سال ۱۳۹۸ افتتاح کردیم و در دهه فجر امسال نیز دهمین درمانگاه تامین اجتماعی استان در سرپل ذهاب افتتاح شد.
مدیر درمان تامین اجتماعی کرمانشاه ابراز امیدواری کرد، سال آینده شاهد افتتاح مرکز درمانی تامین اجتماعی در شهرهای صحنه، کنگاور و هرسین باشیم و یادآور شد: با راهاندازی این مراکز تقریبا پوشش کاملی در شهرهای استان متناسب با جمعیت بیمه شدگان خواهیم داشت.
حجتی پور از دیگر طرحهای توسعه درمان تامین اجتماعی در کرمانشاه هم یاد کرد و توسعه اورژانس بیمارستان شهدا را از جمله مهمترین آنها برشمرد که اکنون حدود ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و ابراز امیدواری کرد اواخر سال ۱۴۰۲ به بهرهبرداری برسد.
وی با بیان اینکه اورژانس قدیمی بیمارستان شهدا با مراجعه ماهانه ۱۰ تا ۱۵ هزار نفر یکی از پر مراجعهترین اورژانسهای کرمانشاه است، خاطرنشان کرد: احساس نیاز کردیم که فضای ۴۰۰ مترمربعی فعلی جوابگوی مراجعین نیست و از همین رو طرح توسعه را در فضای ۱۶۰۰ مترمربع و در دو طبقه آغاز کردیم.
مدیر درمان تامین اجتماعی کرمانشاه با بیان اینکه طراحی این اورژانس حدود سه سال زمان برده و تلاش میکنیم بهترین امکانات و تجهیزات برای آن در نظر گرفته شود، تاکید کرد: اورژانس جدید بیمارستان شهدا یکی از بهترین اورژانسهای تامین اجتماعی کشور خواهد بود.
حجتی پور از اجرای بخش LDR بیمارستان حضرت معصومه (س) در سال جاری هم یاد کرد که یکی از بهترین زایشگاههای کرمانشاه و دارای هشت اتاق مجزا است و یادآور شد: NICU این بیمارستان را نیز با ۱۲ تخت توسعه دادیم.
وی ادامه داد: در کنار این طرحهای توسعهای و عمرانی اقدمات دیگری از جمله به روزرسانی دستگاههای تصویربرداری، ارتقا هتلینگ بیمارستانها و ... را نیز انجام دادیم، بگونهای که اکنون بیمارستانهای شهدا و حضرت معصومه (س) از نظر هتلینگ جزو بهترین مراکز درمانی هستند.
حجتی پور اشارهای به احداث درمانگاه تخصصی بیمارستان حضرت معصومه (س) داشت و گفت: این پروژه هنوز در گیر و دار چالش با شهرداری است و شهرداری مجوزهای لازم را صادر نکرده و در عین حالیکه هم نقشههای آن آماده است و هم برای امسال اعتبار دارد، اما کار متوقف است.
مدیر درمان تامین اجتماعی کرمانشاه با بیان اینکه قبول داریم شهرداری هم قوانین و مقررات خاص خود را دارد و ما نیز نسبت به پرداخت عوارض و بدهی خود نه تنها به شهرداری بلکه به هرجای دیگر متعهدیم، افزود: توقع داریم شهرداری در پروژههای اینچنینی که عام المنفعه است همکاری بیشتری داشته باشد. ضمن اینکه در برخی مناطق دیگر کشور همکاریهای بیشتری را در این زمینه شاهدیم.
حجتی پور اضافه کرد: آنچه که بر اساس قانون موظفیم را پرداخت خواهیم کرد، اما به دو موضوع نقد داریم. اول اینکه عقیده داریم عوارضی که شهرداری برای ما در نظر گرفته درست محاسبه نشده و از سوی دیگر یکسری عوارض برای ما در نظر گرفتهاند که بر اساس آراء دیوان محاسبت کشور نباید آن را پرداخت کنیم.
این مسئول افزود: چنانچه قرار باشد کار از مسیر قضایی پیش برود، زمانبر خواهد بود، لذا بهتر است این موضوع به شیوه تعاملی حل شود.
وی ابراز امیدواری کرد با تعامل شهرداری این موضوع هرچه زودتر مرتفع شود و افزود: پروژه درمانگاه تخصصی بیمارستان حضرت معصومه (س) یک نیاز برای شهر کرمانشاه است و بنا داریم با توجه به شرایط سنی جمعیت و افزایش میانگین عمر جامعه، این مرکز را به یک کلینیک تخصصی سالمندی تبدیل کنیم .