فردین وکیلی با اشاره به اینکه در زمینه ارائه آموزشهای مهارتی در سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۵۰ درصد رشد داشته ایم، اظهار داشت: از ابتدای سال جاری ۴ میلیون و ۸۷۷ نفر ساعت آموزشهای مهارتی در کردستان به افراد متقاضی ارائه شده است که از این میزان ۲ میلیون ۴۸۲ هزار نفر مربوط به آموزشگاههای دولتی و ۲ میلیون و ۳۹۵ هزار نفر در قالب آموزشگاههای آزاد استان بوده است.
مدیر کل آموزش و فنی و حرفهای کردستان با بیان اینکه آموزشگاهای آزاد در چهار بخش کشاورزی، فرهنگ و هنر، خدمات و صنعت آموزشها را ارئه کرده اند، خاطر نشان کرد: بخش خدمات با ارئه آموزش به بیش از یک میلیون ۵۵۵ هزار نفر، ۶۵ درصد کل آمار آموزش خای مهارتی دانشگاههای آزاد را به خود اختصاص داده است.
او افزود: در ردههای بعدی بخش صنعت با بهره مندی بیش از ۴۵۰ هزار نفر معادل ۱۹ درصد، بخش فرهنگ و هنر با بیش از ۳۶۹ هزار نفر معادل ۱۵.۵ درصد و بخش کشاورزی با بهره مندی بیش از ۳۳ هزار نفر معادل ۱.۴ درصد قرار دارند.
وکیلی اذعان کرد: آسیب دیدگان اجتماعی، افراد داری معلولیت، فارغ التحصیلان دانشگاهی، دانش آموزان و دانشجویان، زنان خانه دار، زندانیان، ساکنان سکونتگاههای غیررسمی، ساکنان مناطق مرزی و روستایی، کودکان کار و خیابان، مشمولان بیمه بیکاری و معتادان بهبود یافته از جمله گروههای هدف آموزشهای مهارتی میباشند.
مدیر کل آموزش و فنی و حرفهای کردستان با اشاره به اینکه ۳۴۵ حرفه آموزشی در آموزشگاههای آزاد استان ارائه میشود، اظهار داشت: از ابتدای سال جاری ۵۷۸ مجوز آموزشهای مهارتی صادر شده است.
او در پایان یادآور شد: با توجه به مصوبه دولت مبنی بر صدور زود هنگام مجوز ایجاد آموزشگاههای مهارتی طی سه روز، تعداد مراکز آموزشیهای فنی حرفهای استان از ۱۳۵ آموزشگاه در سال گذشته به ۵۷۶ آموزشگاه در سال جاری افزایش یافته است که افزایش ۵۰۰ درصدی را نشان میدهد.