آقای هوشیار با بیان اینکه برای خرید ۷۴ دستگاه اتوبوس جدید ۲۸۸ میلیارد تومان هزینه شده است، گفت: این اتوبوسها با همراهی و حمایت اعضای شورای اسلامی شهر تبریز و مدیریت استانی طی سه ماه گذشته خریداری شده است.
وی اظهار داشت: از این تعداد ۱۹ دستگاه شمارهگذاری شده و شماره گذاری ۶۴ دستگاه اتوبوس دیگر در دست اقدام است که در روزهای آینده برای ارائه خدمات به شهروندان در مناطق مختلف شهری مورد استفاده قرار میگیرند.
شهردار تبریز گفت: ۱۱ دستگاه از ۶۱ دستگاه اتوبوس قرارداد سهمیه وزارت کشور با شرکت عقاب افشان، ۱۳ دستگاه از ۷۳ دستگاه قرارداد سهمیه وزارت کشور با شرکت ایرانخودرو دیزل و ۵۰ دستگاه از ۱۰۰ دستگاه قرارداد مربوط به شرکت اسنا با اعتبارات ۱۰۰ درصدی شهرداری تبریز خریداری شده است.
آقای هوشیار، ادامه داد: در ۲ ماه گذشته سیستم GPS برای هوشمندسازی ناوگان اتوبوسرانی تبریز در تمامی اتوبوسهای بخش خصوص و دولتی نصب شده و از طریق این سیستم به صورت لحظهای میتوان وضعیت فعال، مکان و تعداد اتوبوس ناوگان، میزان سرعت، مصرف سوخت و دیگر موارد مرتبط را به تفکیک خط بر روی نقشه مشاهده و کنترل کرد.
وی با بیان اینکه اپلیکیشن موبایلی مدیریت سفر و زمان رسیدن اتوبوس به ایستگاه نیز در مراحل نهایی جهت بهره برداری است، یادآوری کرد: متوسط زمان انتظار اتوبوس در مسیر تندرو در شرایط عادی و بدون تصادف و راهبندان ۲ دقیقه است که این زمان با افزایش تعداد ناوگان اتوبوسرانی از ۴۴ دستگاه به ۶۷ دستگاه محقق شده است.