مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: ۲۶ میلیون و ۳۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی در واحد‌های مرغداری استان انجام شده است.

علی رمضانپور مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: در ۱۰ ماهه گذشته سال جاری ۲۶ میلیون و ۳۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی در واحد‌های مرغداری این استان انجام شده است.

رمضانپور افزود: این میزان جوجه ریزی در ۴۰۸ واحد مرغ گوشتی فعال استان انجام شده که ظرفیت آن‌ها ۹ میلیون ۴۲۷ هزار قطعه است.

وی اظهار داشت: از این میزان جوجه ریزی حدود ۵۱ هزار تن گوشت مرغ در استان تولید شده است که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل افزایش محسوسی داشته است.

رمضانپور  خاطر نشان کرد: سالانه بیش از ۶۸ هزار تن گوشت مرغ در استان به تولید می‌رسد که حدود ۷۰ درصد مرغ تولید شده در واحد‌های تولیدی در داخل استان و مابقی به خارج از استان ارسال می‌شود.

به گفته وی؛ در حال حاضر ۴۰۸ واحد مرغداری گوشتی در استان دارای پروانه بهره برداری هستند.

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین نقش و جایگاه مرغداری‌ها را در حفظ امنیت غذایی ضروری دانست و گفت: تامین به موقع نهاده‌ها و سیاست‌های دولت بمنظور حمایت از تولید داخلی می‌تواند در رشد جوجه ریزی و استمرار تولید در مرغداری‌های استان موثر باشد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار