
سیدعباس موسوی مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهادکشاورزی خوزستان گفت: سه واحد تبدیلی و غذایی در زمینه برنجکوبی، تولید انواع خوراک دام، طیور و آبزیان بوده و برای راه اندازی آنان ۵۸۰ میلیارد ریال تسهیلات بانکی و سهم آورده متقاضیان هزینه شده است.
او می گوید: ظرفیت تولیدی این واحدهای تبدیلی و فراوری ۶۶ هزار تُن است و با بهره برداری از این واحدها ۷۰ فرصت شغلی جدید ایجاد شده است.
با وجود آنکه بزرگترین خوزستان تولیدکننده محصولات اساسی و غذایی است، ولی از کافی نبودن صنایع تبدیلی و فراوری رنج میبرد و به فراخور تولید محصولات اساسی و پایه، سرمایه گذاری لازم در این بخش صورت نگرفته است.