مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهادکشاورزی خوزستان از راه‌اندازی و بهره‌برداری از سه واحد صنایع تبدیلی و غذایی در شهر‌های دزفول، اندیمشک و اهواز خبر داد.

سیدعباس موسوی مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهادکشاورزی خوزستان گفت: سه واحد‌ تبدیلی و غذایی در زمینه برنجکوبی، تولید انواع خوراک دام، طیور و آبزیان بوده و برای راه اندازی آنان ۵۸۰ میلیارد ریال تسهیلات بانکی و سهم آورده متقاضیان هزینه شده است.

او می گوید: ظرفیت تولیدی این واحد‌های تبدیلی و فراوری ۶۶ هزار تُن است و با بهره‌ برداری از این واحد‌ها ۷۰ فرصت شغلی جدید ایجاد شده است.

با وجود آنکه بزرگترین خوزستان تولیدکننده محصولات اساسی و غذایی است، ولی از کافی نبودن صنایع تبدیلی و فراوری رنج می‌برد و به فراخور تولید محصولات اساسی و پایه، سرمایه گذاری لازم در این بخش صورت نگرفته است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.