صدیقه اعتمادسعید، مدیر رادیو سلامت درباره پرداخت به تمامی جنبههای پزشکی باتوجه به خط قرمزها در رسانه گفت: ما مجوزهایی داریم که با حفظ حرمت حیای اجتماعی و خط قرمزهای رسانه به این مسائل میپردازیم. موضوعاتی مانند تربیت جنسی کودکان و نوجوانان، بحث حریم آرامش که در حوزه سلامت جنسی خانواده است، الکل و ... منعکس میکنیم.
اعتمادسعید در پاسخ به این سوال که رادیو سلامت به کدام جنبههای پزشکی میپردازد، افزود: ما بیشتر حوزه پیشگیری مدنظرمان است. دومین مسئله فرهنگسازی و دستاوردهای نظام سلامت است. یعنی حوزهمان این نیست که فقط در بخش درمان تمرکز کنیم. کل حوزه سلامت از جمله تجهیزات پزشکی، دارو و درمان برایمان اهمیت دارد.
مدیر رادیو سلامت درباره ویژه برنامههای شبکه به مناسبت دهه فجر گفت: سه برنامه ویژه درنظر داریم. برنامهای با عنوان «نقشه عشق» که با محوریت سرمایه اجتماعی است و جزو برنامههای روتین رادیو در این دهه است. در این حوزه پویشی هم به راه انداختیم با این عنوان که «شما ماندگار سلامت را انتخاب کنید». پویشی مردمی که هر کسی میتواند فردی را که در سلامتش نقش داشته، معرفی کند و ما هم با آن فرد به عنوان منتخب مردم تماس میگیریم.
وی به برنامه دیگری با عنوان «بیش از چهار دهه افتخار و اقتدار» اشاره کرد و افزود: این برنامه دستاوردهای نظام سلامت را معرفی میکند.
پیش از این مدیر رادیو سلامت درباره آینده پژوهی در حوزه پزشکی گفته بود، ما در رادیو سلامت اتاق فکرهای متعددی داریم که با آینده پژوهی جلوتر از مسئولان اجرایی در حوزههای مختلف برنامهسازی و مطالبهگری میکنیم تا دانش مخاطبان را بالا ببریم. در حوزه کرونا، از آنجایی که این بیماری در اسفند اعلام شد، ولی ما در رادیو سلامت زنگ کرونا را اوایل دی زدیم و اعلام کردیم که احتمال دارد این ویروسی که در چین است، به ایران بیاید. پس باید تغییر سبک زندگی بدون اضطراب را برای مردم رقم زد.
اعتمادسعید گفته بود، ممکن است به دنبال یکسری اضطرابها و تغییر سبک زندگی ناشی از کرونا ناامیدیهایی به وجود بیاید که باید از حالا مدیریتش کرد. درباره کمبود پزشک و انگیزههای ورود به پزشکی که مطرح میشود، ما از حدود ۷ ماه قبل این مسئله را در رادیو سلامت مطرح کردیم و از مسئولان خواستیم که به این موضوع بپردازند و نگذارند به موقعیتی برخورد کنیم که مجبور شویم از افرادی که توانمندی بالایی ندارند، از کشورهای دیگر استفاده کنیم.