فرشاد یاسمی، مدیرکل امور عشایر استان ایلام هدف از اجرای این طرح را تنظیم بازار، حمایت از عشایر، حذف دلالان و واسطه ها، حمایت از تولید و اشتغال در جامعه عشایری، جلوگیری از قاچاق و خروج دام از کشور و تحویل گوشت سالم و بهداشتی به مردم عنوان کرد.
وی افزود: در این طرح برههای پرواری بصورت زنده و از قرار هر کیلوگرم ۱۲۰ هزار تومان از عشایر خریداری میشوند و پس از کشتار در کشتارگاه صنعتی ایلام، به بازار عرضه میشوند.
یاسمی ادامه داد: محل عرضه این گوشتهای کشتار روز، اتحادیه تعاونیهای عشایر استان ایلام واقع در شهر ایلام - بلوار دانشجو- نرسیده به چهار راه پیام نور است.
وی تصریح کرد: این فرایند در شهرستانهای تابعه استان نیز اجرایی شده است تا مردم از برکات این طرح بهرهمند شوند.