حاتمی مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی گفت: سرشماری پستانداران یکی از راههای پایش جمعیت حیات وحش و نرخ زاد و ولد در استان، مدیریت زیستگاهها و برنامه ریزی جهت توزیع آب و علوفه در مناطق به شمار میرود.
او افزود: آگاهی از جمعیت و پراکندگی حیات وحش تاثیر بسزایی در نحوه حفاظت از زیستگاهها و جلوگیری از انجام تخلفات داشته و در مدیریت جمعیتهای حیات وحش، کمک شایانی به حفاظت محیط زیست میکند.
حاتمی بیان کرد: بدین منظور هرساله سرشماری پستانداران در مناطق تحت مدیریت حفاظت محیط زیست استان انجام میشود و سرشماری امسال طبق فرم زمان بندی توسط این اداره کل از آبان و طی مدت دو ماه انجام شد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی به افزایش ۱۰ درصدی جمعیت پستانداران شاخص استان نسبت به پارسال اشاره و ادامه داد: بر اساس سرشماری انجا م شده در مناطق تحت مدیریت سطح استان دو هزار و ۵۵۳ راس کل و بز، چهار هزار و ۳۲۰ راس قوچ و میش، ۴۵۹ راس آهو و ۵۵۶ راس جبیر سرشماری شدند.
او عنوان کرد: زاد ولد، حفاظت و کنترل بیماریها در مناطق و همچنینتر سالی در برخی از مناطق مورد سرشماری نسبت به پارسال از عوامل مهم در افزایش رشد جمعیت وحوش در مناطق سطح استان است.
حاتمی گفت: لازم به ذکر است در ۱۵ منطقه (حفاظت شده، پناه گاه حیات وحش و شکار ممنوع)، گونههای شاخص پستانداران سرشماری انجام شده بود.