علیرضا دلبری مدیر جهاد کشاورزی داورزن گفت: میزان برداشت اولین محصول خاویار در داورزن هفت کیلوگرم بوده است که بخشی از آن به کشورهای منطقه ارسال می شود.
اوافزود: هم اینک یک مزرعه پرورش ماهیان خاویاری (گونه سیبری) در داورزن فعال است که با بهره گیری از تجربه سبزوار در حوزه ماهیان خاویاری، توسعه این واحدها در این شهرستان مورد توجه قرار گرفته است.
مدیر جهاد کشاورزی داورزن ادامه داد: یکی از مزایای پرورش ماهیان خاویاری، ضریب بالای گوشت آن نسبت به قزل آلا است که بهره وری بالا، قیمت بالاتر گوشت ماهیان خاویاری نسبت به دیگر آبزیان و مقاومت بالای آن در شرایط متغیر محیطی از دیگر مزیت های این گونه آبزی به شمار می رود.
سبزوار به عنوان شهرستان پیشگام خراسان رضوی در حوزه تولید ماهیان خاویاری شناخته می شود که اکنون چهار واحد پرورش خاویار در این شهرستان فعالیت دارند.