آیتالله درینجفآبادی در پیامی، توهین به ساحت مقدس قرآن کریم در سوئد را محکوم کرد.
در این پیام، آیتالله قربانعلی درینجفآبادی آورده است: جهل، سلطه جهانی، فشار مستکبران و شستوشوی ذهنی افراد با هزاران ابزار سایبری و سوءاستفاده از زمینههای احساس و عواطف باعث شد تا یکبار دیگر برخی از افراطیون استکهلم سوئد مقابل کنسولگری ترکیه اقدام به اهانت به قرآن کریم کنند که خشم و نفرت مسلمانان، پیروان ادیان مختلف و ملت متدین ایران اسلامی را به دنبال داشته است.
در این پیام گفته شده است: اهانت به قرآن کریم، اهانت به همه کتب آسمانی و همه انبیاء و ارزشهای والای الهی است و این اقدام زشت و جنایتکارانه بیانگر انحطاط اخلاقی و سیاسی حاکمیتهای غربی است.
نماینده ولیفقیه در استان مرکزی در این پیام اضافه کرده است: در زمانهای که انسان معاصر سرگشته به دنبال معنویت میگردد و توجه به مبدا هستی و رسولان الهی و کتب آسمانی بیش از پیش مورد توجه آحاد مردم جهان است، این اقدام نابخردانه، بیاحترامی به تمامی خداپرستان و آزادگان جهان به ویژه مسلمانان و ساحت علم و کتاب مقدس و ترویج جهالت، نفرتپراکنی و خشونتهای اجتماعی است.
در این پیام آمده است: این نوع شرارتها، توهین شدید به امت اسلامی در سراسر جهان است و به هیچ وجه قابل تحمل نیست و از مراجع دینی و نهادهای اسلامی انتظار است که این جنایت بزرگ را محکوم و برای یک اجماع عمومی جهانی تلاش کنند که از تکرار چنین جنایاتی جلوگیری شود.
نایبرئیس مجمع جهانی اهل بیت (ع) در این پیام افزوده است: بر اساس میثاق حقوق بینالملل، هرگونه تبلیغ جنگ و ترغیب تنفر و کینه که باعث تبعیض یا اعلام مخاصمه و زور باشد، ممنوع است.
آیتالله درینجفآبادی در این پیام گفته است: بر اساس قوانین بینالمللی، کشورها ملزم هستند از هرگونه تبلیغ جنگ یا تنفر که محرک خشونت نژادی، دینی، قومی و ملی شود، پرهیز کنند.
در بخش دیگری از این پیام آمده است: لازم است تمامی مسلمانان جهان با وحدت عمل در سایه تعالیم روح بخش قرآن و اعتقاد به مبانی و ارکان ارزشمند اسلام با نقشههای استکبار مبارزه کنند.
نماینده ولیفقیه در استان مرکزی، ضمن محکوم کردن این اقدام مذبوحانه و نفرت انگیز، خواهان برخورد جدی و قاطع مجامع بینالمللی و دولت سوئد با جسارتکنندگان به قرآن کریم و محکومیت آن توسط انسانهای آزاده و ادیان الهی، مجامع و گروههای حقوق بشری شد.
دولت سوئد برای سومین بار مجوز قانونی «قرآنسوزی» در این کشور را صادر کرد و اینبار انجام این کار شنبه (اول بهمنماه جاری) مقابل سفارت ترکیه در استکهلم انجام شد.
جمهوری اسلامی ایران، ترکیه، مصر، کویت، امارات، الازهر مصر، مجمع جهانی علمای مسلمان، قطر، عربستان، اندونزی، اردن، مغرب، سازمان همکاری اسلامی، شورای همکاری خلیج فارس، جنبش انصارالله یمن، حزب الله لبنان، جنبش های حماس و جهاد اسلامی فلسطین از جمله کشورها و نهادهایی بودند که علیه به این اقدام موهن موضعگیری کرده و آن را محکوم و خواستار عدم تکرار آن و مجازات عاملان آن شدند و در مورد گسترش اقداماتی که باعث بیحرمتی به ادیان و تشدید خشونتها شود، هشدار دادند.