سید "عماد شاهرخی" افزود: مدت پرورش مرغ با وزن بالا بیشتر است و مرغهایی که در زمان بیشتری پرورش یابند در بافتهای چربی اندرونه آنتی بیوتیک بیشتری دارند که سلامت مصرف کننده را تهدید میکند.
وی تصریح کرد: وقتی وزن مرغ زنده از ۲ کیلو و ۲۰۰ گرم بالاتر می شود حداقل ۵۰ گرم چربی به طور میانگین به وزن آن اضافه می شود در صورتی که مرغ سایز چربی در محوطه شکمی ندارد که بازارهای هدف نیز این مرغ ها را به وزن یک کیلو و ۲۰۰ تا یک کیلو و ۷۰۰ گرم پذیرش می کنند.
وی با اشاره به متوسط تولید ۸۰ هزار تن گوشت مرغ و مصرف ۵۰ هزار تنی آن در لرستان بیان کرد: می توان این مازاد تولید را به کشورهای هدف صادر کرد که برای تحقق این مهم باید پرورش مرغ سایز در دستور کار قرار گیرد.
رییس سازمان جهاد کشارزی لرستان همچنین گفت: پرورش مرغ سایز به صورت جدی در دستور کار استان قرار دارد چرا که علاوه بر مزیت صادراتی، اگر مرغ با وزن پایین به کشتارگاه تحویل داده شود، تولیدکنندگان میتوانند تعداد دفعات جوجهریزی را حداقل یکنوبت افزایش دهند و بهطور میانگین چهار دوره جوجهریزی را به پنج یا ۶ دوره افزایش دهند که در استفاده بهینه از ساختمان و تاسیسات موثر خواهد بود.
شاهرخی اضافه کرد: بنابر بررسی های صورت گرفته، مصرف دان در یک مرغداری ۲۰ هزار قطعه ای نسبت به مرغ غیر سایز ۲۶ تن کاهش می یابد و از خروج ارز به واسطه خرید نهاده ها جلوگیری خواهد شد و با توجه به اینکه سالانه ۴۰ میلیون قطعه جوجه ریزی در استان انجام می شود که اگر تولید را به سمت مرغ سایز سوق دهیم سالانه ۴۰ میلیون کیلوگرم در مصرف دان صرفه جویی می شود.