![الحاق ناو پهپادبر به نیروی دریایی سپاه/ سردار باقری: ایران قدرتمند است و عقب نمینشیند؛ به پیشرفت ادامه میدهیم](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/18/20323791_835.jpg)
حجت الاسلام صانعی دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان یزد در نشست ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرستان بافق گفت: همکاری مسئولان دستگاههای اجرایی در تحقق فرهنگ والای امر به معروف و نهی از منکر نقش مهمی دارد.
او افزود: اجرای این آموزه دینی رسالت خطیری است که گسترش آن بر عهده همگان است و تنها به یک فرد و تشکیلات خاص بستگی ندارد.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان یزد گفت: برخی بی توجهیها و یا کم توجهی به این فریضه الهی باعث پیدا شدن آسیبهای اجتماعی و فرهنگی در سطح جامعه شده است.
در این نشست از خدمات حجت الاسلام حسنی نژاد تجلیل و حجت الاسلام هادی سمتی به عنوان دبیر جدید ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرستان بافق معرفی شد.