
فرمانده سپاه استان سمنان بابیان اینکه مردم دل در گرو نظام اسلامی دارند و پای ارزشهای انقلاب ایستادهاند، بیان کرد: دشمنان از شکستهای متعدد خود در توطئه علیه ملت ایران، عصبانی هستند و بی تردید قرار دادن نام سپاه پاسداران در لیست سازمانهای تروریستی از سر عصبانیت دشمنان است.
وی افزود: استیصال دشمنان به حدی است که بزرگترین نهاد مبارزه با تروریسم را بعنوان نهاد تروریستی معرفی میکنند و یقین بدانند که این گونه اقدامات تأثیری در عزم و اراده ملت ایران و پاسداران انقلاب اسلامی نخواهد داشت.
فرمانده سپاه استان سمنان با بیان اینکه اقدامات نابخردانه دشمن، اثبات کننده این موضوع است که دشمنان در حال نابودی است، گفت: افکار عمومی دنیا، اینگونه تصمیم گیری ها و اقدامات از سر استیصال دشمن را نمیپسندد حال آنکه به لطف خداوند متعال، قوای سه گانه کشور و مجموعه نیروهای مسلح در اوج آمادگی، اقتدار و همدلی هستند.