علی خسروی عضو کمیته داوران فدراسیون فوتبال که قصد شرکت در مجمع عمومی فدراسیون بسکتبال را داشت در جمع خبرنگاران اظهار داشت: همه داوریها خیلی خوب است، اما در یک مسابقه از هفته هفدهم لیگ برتر بین دو تیم مس رفسنجان و نساجی مازندران داوری دور از انتظار بود. نداریم چنین داوری در لیگ برتر! (خسروی سپس با اشاره به اینکه در آسانسور گرفتار شدهاند به شوخی گفت: در آسانسور باز نمیشود!)
وی در مورد اعتراض زیاد تیمها به داوران در هفته هفدهم لیگ برتر عنوان کرد: ۸ مسابقه را رصد کردم. من عادت کردهام! البته عضو کمیته داوران هستم، اما کارهای نیستم و چیدمان داوری و سیاستهای داوری با خود خداداد افشاریان است. در بازی مس رفسنجان و نساجی داوری خوب نبود و من همان شب به محمد ربیعی سرمربی مس تلفن کردم و و از او عذرخواهی کردم.
خسروی افزود: کمیل غلامی داور مسابقه را دوستش داریم. جوانی تحصیلکرده گیلانی است که کارمند اداره ورزش است. اما در آن روز او شخصیت مقتدر داور ایرانی را نداشت. کمک داورش هم یک آفساید ابتدایی را به اشتباه اعلام کرد. آفسایدی که در حد کلاس اول دبستان بود. تیم داوری این مسابقه روز خوبشان نبود.
عضو کمیته داوران در مورد داوری مسابقه هوادار و آلومینیوم اراک گفت: تو را به خدا به مربیان بگویید موبایل کنار زمین نیاورند! داور میتواند با مربیان، نیمکت نشینان هر دو تیم چه در ابتدای مسابقه و چه در انتهای مسابقه که وارد زمین میشوند برخورد کند و اخطار بدهد و اخراج کند. در مورد VAR هم باید بگویم این سیستم هم چالش دارد در جام جهانی همین کمک داور ویدئویی باعث شد که تیم داوری کشورمان به خانه برگردد.
وی در مورد کمک داور ویدئویی گفت: آقای تاج رئیس فدراسیون فوتبال در این مساله خیلی خوب عمل کرد و از باشگاهها خواست سرکیسه را شل کنند. من هم میگویم جناب رجائیان عزیز ۲۰ میلیارد تومان برای باشگاه آلومینیوم اراک رقمی نیست بیایید ورزشگاهها را تجهیز کنیم.
خسروی در مورد تعداد زیاد داوران در لیگ برتر گفت: این مساله را درست میکنیم وقتی VAR بیاید فقط باید ۴۰ داور سرکلاس بنشینند و فیفا با تعداد بیشتر داور در این کلاس موافقت نمیکند. باید داوران مدرک VAR بگیرند و به این ترتیب تعداد داوران کاهش پیدا میکند.