حجتالاسلام والمسلمین سیدمحمدعلی آلهاشم امروز در خطبههای نماز عبادی و سیاسی جمعه تبریز که با حضور پرشکوه نمازگزاران در مصلای اعظم امام خمینی (ره) برگزار شد، با اشاره به اقدام پارلمان اروپا در تروریستی اعلام کردن سپاه پاسداران اظهار کرد , گفت: امروز من هم با اجازه سردار فرماندهی سپاه عاشورا لباس سپاهی بر تن کردم، همان لباس افتخار و شجاعت و شرف؛ همگان بدانند دشمنان نمیتوانند در مقابل سپاه بایستند.
او با بیان اینکه پارلمان اروپا در اقدام ناشایست و نمایشی خود، سپاه را در لیست سازمانهای تروریستی قرار داده است، افزود: این اقدام در بعد تبلیغاتی شاید کارکرد داشته باشد وگرنه در میدان عمل هیچ نتیجهای ندارد.
او ادامه داد: جناب اروپا یادت رفته است که در سال ۲۰۱۹ ترامپ سپاه را در لیست تروریستی قرار داده بود! مگر چه اتفاقی اقتاد که شما میخواهید همان مسیر تنش را ادامه دهید؟
نماینده ولی فقیه در استان متذکر شد: سپاه رشد و اثرگذاری و بالندگی خود را با قدرت ادامه خواهد داد و همانطور که سابقه هم نشان داده است این تحرکات اثری نخواهد داشت.
حجت الاسلام والمسین آل هاشم گفت: البته کاملا مشخص است که دشمنان میخواهند تلافی شکستهای منطقهای و آشوب اخیر را انجام دهند؛ چرا که کشورهای تروریستپرور در یک فقره داغش را به وجود آوردند و امروز سپاه مقدس را میخواهند تروریست بدانند.
او با بیان اینکه گویا اروپا حافظه کوتاه مدت خود را هم از دست داده است، ادامه داد: اروپا از خود بپرسد که کدام نهاد در مقابل تروریست تکفیری ایستاد؟ جز سپاه! جز جمهوری اسلامی ایران و نیروهای مسلح؛ باز هم تکرار میکنم این اقدام در میدان عمل هیچ تاثیری ندارد و اروپا به خوبی میداند که یک اقدام موضع است نه اقدام موثر.
او در ادامه به راهپیماییهای علیه رژیم صهیونیستی اشاره کرد و گفت: در هفته جاری شاهد حضور میدانی گسترده مخالفان دولت رژیم صهیونیستی و تشدید اختلافات داخلی بودیم؛ اسرائیل از سالهای قبل با یک بحران سیاسی عمیق دست و پنجه نرم میکند.
نماینده ولی فقیه در استان تاکید کرد: دیگر در اسرائیل دولتها دوام نداشته و اختلافات داخلی تشدید شده و خشونت در بین معترضان اوج گرفته است و این نشانههایی از وخامت اوضاع در سرزمینهای اشغالی است و طبق فرمایش رهبری مبنی بر اینکه اسرائیل ۲۵ سال آینده را نخواهد دید این رژیم به پایان خود نزدیک میشود و هر چقدر پیش میرویم به عمق تدابیر و هوشمندی رهبری پی میبریم.
حجت الاسلام والمسلین آل هاشم در اعلام مناسبتهای هفته به فرا رسیدن ماه رجب روز جهانی گمرک، هوای پاک، ایام فجر اشاره کرد.
او با تاکید بر اینکه مسئولان و دستاندرکاران باید همت جدی داشته و رنگ و بوی دهه فجری و رجبیه به شهر بخشند، ادامه داد: البته این تنها وظیفه شهرداری و دستگاههای دولتی نیست و همه مردم باید پای کار بیایند؛ البته قطعا دشمن با ایجاد مشکلات در شرایط اقتصادی کشور تلاش خواهند کرد تا دهه فجر را کمرنگ نشان دهند، ولی نخبگان با لبیک به رهبری و جهاد تبیین روایت واقعی از انقلاب را ارائه خواهند داد.
او خطاب به متولیان فرهنگی و رسانهای گفت: باید با اقتضای زمانه و ذائقه مردمی را شناخته و زبان مردم را بدانند و بر آن اساس تولید محتوا کنند، زیرا نمیشود تک بعدی و شعاری برای مخاطب محتوا تولید کرد؛ تولیدات باید اغناپایه و براساس باشد.
او با اشاره بر دیدار رهبر معظم انقلاب با مسوولان در تبلیغات اسلامی و تاکید ایشان در این دیدار به توجه به لسان قوم از اقتضاهای مهم فعالیتهای حوزه فرهنگی گفت: زبان ارتباط گرفتن با جوان و نوجوان با زبان با غافل جاهل و معاند فرق دارد؛ همچنان باید زبان و لسان صحبت و تبلیغ در کشورهای دیگر با کار جهادی از جمله در مجموعههای تنقلابی تفاوت داشته باشد.
امام جمعه تبریز در ادامه هوای پاک را مورد اشاره قرار داد و گفت: به طور قطع یکی از زمینههای سلامت انسان است، محیط سالم و امن است به نحوی که در پناه آن به تربیت جسم و جان خود بپردازد؛ یکی از وظایف بشر حفظ جان است به طوریکه داشتن جسم و روح سالم در محیط زیست سالم ممکن خواهد بود.
حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم در بخش دیگر صحبتهای خود با اشاره به فرا رسیدن ماه رجب، گفت: اول ماه رجب مصادف با ولادت با سعادت پنجمین اختر تابناک امامت، حضرت محمدباقر (ع) است.
او ادامه داد: امام باقر (ع) در بین ائمه آخرین شاهد واقعه کربلا بود که در آن زمان فقط چهار سال داشت. دوره امامت ایشان حدود ۱۹ سال بود. مهمترین لقب حضرت امام باقر، باقرالعلوم یعنی آشکار شدن گنجهاست.
او با اشاره بر اینکه ماه رجب ماه خدا، دعا، نیایش، راز و نیاز است، گفت: صدا زدن خداوند راههای مختلفی دارد به طوریکه اگر درخواستی از پروردگار داری باید اولا نیت خالص داشته باشید، دوما نسبت به اعمالمان با ترس خدا را صدا بزنیم.
امام جمعه تبریز افزود: تنها باید خدا را صدا زد و به بنده او امید نداشته باشیم؛ این چه حرفی است که وقتی برای انجام کاری پیش بنده خدا میروید و میگویید امیدمان فقط تویی؛ نه! امید فقط باید به خدا باشد و بنده صرفا واسطه است.
آلهاشم با تاکید بر اینکه باید نسبت به برآورده شدن حاجتها امیدوار باشیم، گفت: در عین حال که خدا را صدا میزنیم باید امید به برآورده شدن آن داشته باشیم و همچنان امیدوار به رحمت خدا باشیم.