پیکانپور، مدیرکل داروی سازمان غذا و دارو گفت:در این مدت همچنین برای ترخیص اقلامی که در گمرک باقی مانده، اقدامات اساسی به سرعت انجام شده است.
وی اظهار داشت: اکنون با این اقدام و دیگر برنامهها ذخیره دارو بالای ۶ ماهه کشور از حدود ۳۰ درصد در مهر به حدود ۶۰ درصد در ابتدای دی رسیده است.
پیکان پور درباره اقداماتی که در ۲ ماه اخیر انجام شد، گفت: با توجه به شرایط کشور و کمبودهایی که در ارتباط با یکسری داروهای روتین مانند استامینوفن و پروفن داشتیم در این بازه ۲ ماهه، کار شبانهروزی برای جبران این کمبودها صورت گرفته است.
مدیرکل داروی سازمان غذا و دارو ادامه داد: به عنوان نمونه میزان تولید قرص استامینوفن از یک میلیون و ۲۰۰ عدد در مهر به بیش از هفت میلیون عدد در آبان رسیده است.
وی افزود: همچنین سوسپانسیون پروفن از ۳۰۰ هزار عدد در مهر به ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار مورد رسیده است.
پیکانپور ادامه داد: همچنین تولید آنتی بیوتیک در کشور به بیش از پنج میلیون مورد در این مدت افزایش یافته است.
مدیرکل داروی سازمان غذا و دارو گفت: در راستای کنترل وضعیت بازار دارویی، همچنین برخی خطوط تولید که کمبود داشته به صورت سه شیفته برای افزایش تولید فعالیت دارند و جای قدردانی از تولیدکنندگان دارد که برای رفع این مشکلات پای کار آمدند.
پیکانپور افزود: اکنون واحدهای سرمسازی به صورت سه شیفته حتی روزهای جمعه در حال فعالیت هستند تا روند تولید سرم در کشور متوقف نشود و بازار به اشباع برسد.
وی خاطرنشان کرد: همزمان در کنار آن ها کمبودهای دارویی در بازار از مسیر واردات پیگیری میشود تا بخشی از کمبودها نیز جبران شود.