مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه برداشت کُنار در سیستان و بلوچستان تا اسفند ادامه دارد گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال ۶ هزار و ۵۰۰ تن از این محصول برداشت و روانه بازار مصرف شود.

اردشیر شهرکی گفت: تاکنون ۲ هزار تن میوه گرمسیری کُنار از سطح ۹۸۰ هکتار از باغات جنوب این استان برداشت و روانه بازار مصرف شده است.

وی بیان کرد: متوسط برداشت کُنار در هر هکتار را ۹ تن ذکر کرد و افزود: سوپی، بهزادی، سیبی سیاه و سفید و فرزادی از عمده ارقام کشت شده کُنار در سیستان و بلوچستان است.

شهرکی گفت: شهرستان‌های فنوج، سرباز، نیکشهر، کنارک، چابهار، قصرقند و دلگان در جنوب سیستان و بلوچستان از عمده مناطق کشت این محصول محسوب می‌شوند.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان با اشاره به خواص این میوه گرمسیری گفت: کُنار میوه مغذی و سرشار از ویتامین C با دارا بودن مقادیر نسبتا مناسبی از ویتامین B ،E، کلسیم، فسفر و آهن است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.