شبکه آموزش در نظر دارد قرارگاه علمی آموزشی و فناوری را در سازمان صدا و سیما فعال نماید تا گفته های علمی در صدا و سیما وجاهت قانونی داشته باشد.

صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور و شبکه آموزش، با هدف ترویج علم و فناوری تفاهم نامه همکاری امضا کردند.

علی عبدالعالی مدیر شبکه آموزش سیما با حضور در شبکه خبر در این باره گفت: کار بنیاد علمی ایران این است که معضلات کشور را با توجه به تحقیقات علمی و با روش‌های علمی حل نماید این بنیاد با حمایت از پایان نامه ها، اساتید دانشگاه، نخبگان پژوهشگران، فناوران و ... به این هدف می‌پردازد.

عبدالعالی بیان کرد: بودجه بنیاد علمی آمریکا ۱۸ میلیارد دلار، در کره جنوبی ۳ میلیارد و در قطر نیز در همین حدود می‌باشد، ولی بودجه بنیاد علم ایران ۱۰۰ هزار دلار می‌باشد، در واقع پژوهشگران ایران به صورت جهادی فعالیت می‌کنند.

وی افزود: ارتباط فعالیت‌های این بنیاد با شبکه آموزش با دو هدف است. هدف اول این است که شبکه آموزش سعی دارد این پژوهش‌ها را معرفی نماید. این پژوهش‌ها بسیار خوب و کاربردی است و در همین راستا شبکه آموزش برای معرفی این پژوهش‌ها ویدیو‌هایی ۳ دقیقه‌ای به نام «پاناسه» تولید می‌کند. تمامی پژوهشگران می‌توانند پایان نامه یا پژوهش‌های خود را در حوزه‌های مختلف مهندسی، علوم پزشکی، انسانی و ... در این قالب سه دقیقه معرفی نمایند.

عبدالعالی می‌گوید: هدف بعدی تشویق دولتمردان به سمت حل مسائل به طریق علمی است. به عنوان مثال در صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران پژوهش‌های خوبی در مورد آلودگی هوا و مسائل پالایشگاهی صورت گرفته است که اگر دولت مردان به آن‌ها مراجعه می‌کردند شاید مشکلات کنونی را نداشتیم.

مدیر شبکه آموزش گفت: برنامه دیگری نیز در دست ساخت است. این برنامه پژوهش‌های چند ساله دانشمندان را به صورت مستندگونه نشان می‌دهد. تمام این برنامه برای تعیین پیشرفت‌های علمی کشور است و شبکه آموزش می‌کوشد ترویج علم نماید. دانشمندان کشور موارد علمی را به زبانی که قابل فهم باشند برای مردم بازگو کنند

وی گفت: شبکه آموزش در نظر دارد قرارگاه علمی آموزشی و فناوری را در سازمان صدا و سیما فعال نماید تا گفته‌های علمی در صدا و سیما وجاهت قانونی داشته باشد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار