آقای سعادتی در جلسه بررسی مسائل و مشکلات حوزه ارتباطات میانه با اشاره به شرایط اقلیمی و ویژه این شهرستان و وسعت و فاصله روستاها از مرکز شهر گفت: کوهستانی و سخت گذر بودن بسیاری از روستاهای شهرستان یکی از دلایل عقب ماندن آنها در حوزه ارتباطات است و بیشتر این روستاها هر کدام نیازمند یک دکل هستند.
وی گفت: جاده اصلی شهرستان از کیلومتر ۵ میانه به تبریز و اطراف تونل شماره یک میانه هیچگونه آنتن دهی موبایل ندارند و نیازمند پوشش دهی ارتباطی است.
وی در پایان اظهار امیدواری کرد: تمامی ۶۰ روستای بالای ۲۰ خانوار که در برنامه دولت گنجانده شده تا پایان شهریورماه امسال تحت پوشش اینترنت قرار گرفته و بسیاری از نیازها و دغدغه مردم به ویژه دغدغه آموزشی دانش آموزان رفع شود.
مجری توسعه ارتباطات روستایی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز با حضور در این جلسه، از شناسایی نزدیک به ۸ هزار روستای بدون اینترنت سیار در سطح کشور خبر داد و گفت: ۳۹ هزار و ۴۶۵ روستای بالای ۲۰ خانوار در کشور داریم و اتفاقی که در دولت سیزدهم رقم خورده این است که به ۲۶۰۰ روستا اینترنت رسانی مانند شهر داشته ایم و در حال حاضر متوسط پوشش روستایی در کشور ۸۹ درصد و در استان آذربایجان شرقی حدود ۸۱ درصد است.
آقای روحی با بیان اینکه شهرستان میانه جزو شهرستانهای خاص بوده و به اندازه استان یزد روستا دارد اضافه کرد: ۲۴۹ روستای بالای ۲۰ خانوار در شهرستان وجود دارند و ۷۶ درصد آنها از پوشش اینترنت برخودار هستند.
وی اضافه کرد: ۶۰ روستا در شهرستان داریم که فاقد پوشش اینترنت هستند و اتمام پوشش دهی ۲۰ روستا تا پایان امسال و ۴۰ روستا تا پایان شهریور سال ۱۴۰۲ را در برنامه داریم.
آقای روحی افزود: پس از روی کار آمدن دولت سیزدهم در شهرستان میانه در ۲۹ روستا شاهد اجرای پوشش اینترنت با رشد ۱۲ درصدی بودیم در حالی که رشد کشور ۸ درصد بود.
وی حمایت و کمک جدی مسئولان را در پوشش دهی جادههای شهرستان خواستار شد و خاطر نشان کرد: ادارات راه، برق و منابع طبیعی همکاریهای لازم در این خصوص اعمال کنند.