مدیر کل غله و خدمات بازرگانی سیستان و بلوچستان از رتبه برتر نان استان در سطح کشور خبر داد.

سرگزی مدیر کل غله و خدمات بازرگانی سیستان و بلوچستان گفت : استان سیستان و بلوچستان ضمن کسب بهترین نمره کیفیت در انواع نان‌های لواش، تافتون، بربری و سنگک، عنوان بالاترین درجه کیفی این حوزه (خیلی خوب) را نیز به خود اختصاص داده است.

وی گفت: برنامه ریزی برای ارتقای کیفیت نان از ماهاست که با تشکیل اکیپ‌های منظم نظارت و بازرسی، آموزش و آگاهی دادن نانوایان و تأمین گندم مناسب برای اختلاط با سایر گندم‌ها و به تبع آن استحصال آرد مناسب شروع گردیده و هم اکنون نتیجه مطلوب مدنظر حاصل شده است.

سرگزی ادامه داد: بر این اساس نان لواش سیستان و بلوچستان امتیاز ۹۶، تافتون ۹۵.۶، نان بربری ۹۸ و سنگک امتیاز ۹۶.۶ کسب و در مجموع در ۲ بخش لواش و سنگک رتبه اول کشوری و در بخش نان بربری و تافتون پس از استان زنجان در رتبه دوم کشوری در سالجاری را کسب کرده است.

وی برگزاری دوره‌های آموزشی، نیروی انسانی ماهر، ماده اولیه به کار رفته در پخت نان، عدم استفاده از افزودنی‌های غیر مجاز و افزایش نظارت‌ها را از متغیر‌های اصلی در کیفیت نان استان سیستان و بلوچستان اعلام کرد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.