سیاوش محمودی گفت: همه اذعان دارند که در سالهای اخیر بحث اول اهواز موضوع فاضلاب است، اما باید به مردم بگوییم قرار است چه کاری انجام شود و نظم شهر نیز سریعتر برقرار شود.
او می گوید: شوراها یک نهاد مردمی هستند که در قانون اساسی وظایفی برای شوراها مشخص شده است؛ به استناد اصل ۱۰۰ قانون اساسی و قوانین مرتبط شوراها در حوزه پیشبرد مسائل حوزههای مختلف وظایفی بر عهده دارند.
به گفته او طبق بند ۳۲ ماده ۸۰ قانون تشکیلات و وظایف شوراها، سازمانها و موسسات عمومی دولتی و غیردولتی که در زمینه ارائه خدمات شهری وظایفی دارند، موظف هستند برنامه سالانه خود در چارچوب اعتبارات سالانه را تنظیم و به شوراهای شهر ارائه دهند که هدف از این قانون، هماهنگی بین دستگاههای مختلف و مدیریت شهری است.
رئیس شورای شهر اهواز گفت: اگر بین این مجموعهها هماهنگی و انسجام اتفاق بیفتد میتواند در حوزههای مختلف از جمله پیشگیری از اتلاف وقت و هزینه، پرهیز از دوبارهکاری و افزایش رضایت مردم تاثیرگذار باشد.
به گفته محمودی هدف از تشکیل چنین جلساتی، مدیریت بکپارچه شهری است؛ با توجه به گستردگی و پیچیدگی شهرها مدیریت یکپارچه شهری موضوع جدی در کشور است، اما اگر یکپارچگی مدیریت شهری اتفاق نیفتد هم باید حداقل دستگاهها با هم هماهنگ باشند تا بسیاری از مشکلات و ناهمانگیهایی که موجب میشود به مردم ضربه وارد شود، کمتر مشاهده شوند.
بروکراسی اداری که موجب میشود یک پروژه مدتها طول بکشد نیز باید کاهش داده شود.