رییس دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: ۲۵،۹ کودکان این استان در ارزیابی صورت گرفته با مشکل فقر آهن روبرو هستند.

جاسم محمدی،  رییس دانشگاه علوم پزشکی ایلام اظهار داشت: برنامه ملی مراقبت غذا و تغذیه از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در استان‌های مختلف اجرا شده که نتایج بدست آمده حاکی از وضعیت هر استان در پارامتر‌های تعیین شده است.

وی افزود: یکی از این موارد مشخص کردن میزان فقر آهن در کودکان استان‌های مختلف کشور است که بررسی‌های صورت گرفته نشان داد استان‌های کرمان با ۵۳،۹ و سیستان و بلوچستان با ۵۰ درصد بیشترین میزان فقر آهن را در میان کودکان داشته اند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی ایلام یادآور شد: استان بوشهر نیز در این میان با ۱۳،۶ درصد کمترین کودکان مبتلا به فقر آهن را در میان استان‌های کشور دارد و آمار‌های اخذ شده نشان می‌دهد ۲۵،۹ کودکان ایلامی با این مسئله روبرو هستند.

محمدی اضافه کرد: کمبود آهن می‌تواند روند رشد را در کودکان تحت تاثیر قرار داده و یا باعث کم‌خونی در آن‌ها شود، آهن یک ماده معدنی است که نوزادان و کودکان برای سلامتی و رشد به آن نیاز دارند.

وی اظهار داشت: در صورت کمبود آهن، گلبول‌های قرمز کوچک و رنگ پریده شده و نمی‌توانند اکسیژن کافی را به اندام‌ها و ماهیچه‌های بدن برسانند و به این وضعیت کم‌خونی ناشی از فقر آهن گفته می‌شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی ایلام روند رشد و افزایش وزن آهسته، پوست رنگ‌پریده، بی‌اشت‌هایی، تحریک‌پذیری (تندخویی و بداخلاقی) را از علائم فقر آهن در کودکان برشمرد.

برچسب ها: فقر آهن ، علوم پزشکی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.