نژادعلی مدیر عامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران در سفر به شهرستان چابهار گفت: در کشور بین تولید و مصرف سوخت (بنزین) یک ناترازی وجود دارد و دولت هم برای اینکه بتواند بین این ناترازی تعادل برقرار کند، اقدام به کاهش سهمیه سوخت خودروها از کارت سوخت کرد که این طرح در تمام کشور به اجرا در آمده است. او افزود:برای مدیریت مصرف سوخت، شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران بیشتر در زمینه ایجاد راه اندازی جایگاههای سی ان جی بویژه در سیستان و بلوچستان، توجه ویژه دارد.
نژاد علی گفت: تجهیزات جایگاههای سی ان جی که هزینههای آن بیش از ۱۴ میلیارد تومان است، که بصورت رایگان در اختیار متقاضیانی که علاقمند به راه اندازی جایگاه سی ان جی هستند قرار داده میشود. وی افزود: در حال حاضر ۱۲ دست از تجهیزات جایگاه سی انجی در اختیار داوطلبین قرار گرفته است که سه جایگاه در این استان در حال بهره برداری و ۹ جایگاه دیگر هم حدود ۵۰ درصد عملیات اجرایی آنها به اتمام رسیده است. مدیر هماهنگی امور گاز رسانی شرکت ملی گاز ایران نیز گفت: عملیات شبکه گذاری گاز به شهر چابهار، ابتدا خط انتقال ورودی به شهر چابهار از ایرانشهر با هزینه ۴۰۰ میلیون یورو در حال اتمام است و در دو ماه آینده این خط گاز دار میشود.
رحمانی افزود: در چابهار عملیات گاز رسانی در دو فاز انجام میشود که فاز اول به طول ۲۵۰ کیلومتر با اعتبار ۱۰۰ میلیارد تومان و فاز دوم هم به طول ۳۵۰ کیلومتر به مبلغ ۶۰۰ میلیارد تومان از امروز آغاز شده است که در یک سال و نیم شبکه گذاری گاز در چابهار به اتمام میرسد. او گفت: با توجه به برنامه ریزیها به قصرقند در دهه مبارک فجر انتخاب پیمانکار انجام میشود و از ابتدای ۱۴۰۲ کار اجرایی گاز رسانی به قصرقند انجام میشود.
وی عنوان کرد: تمام شهرستانهای جنوبی سیستان و بلوچستان مطالعات گاز رسانی شروع شده وکار اجرایی گاز رسانی از ابتدای سال ۱۴۰۲ توسطپنج شرکت گاز استانی شروع میشود که در واقع سال۱۴۰۲ گاز رسانی به سیستان وبلوچستان از طرف دولت نامگذاری شده است.