مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی از اعطای ۴۰۰ هزار وام به بازنشستگان خبر داد.

میرهاشم موسوی مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی گفت: مبلغ وام قرض‌الحسنه بازنشستگان از پنج به ۱۲ میلیون تومان افزیش یافته است و بنا داریم که امسال تا ۴۰۰ هزار فقره وام را برای این عزیزان فراهم کنیم و تا کنون ۱۵۰ هزار فقره پرداخت شده و امیدوارم که در این چند ماه پایانی سال تعداد بیشتری پرداخت شود.

وی همچنین درباره خدمات سازمان تامین اجتماعی تصریح کرد: ما امروزه با بیش از ۵۳ درصد جامعه در ارتباط مستقیم هستیم و به‌طور غیرمستقیم هم با کل آحاد جامعه ارتباط داریم و تمام خدمات و فعالیت‌های ما به نحوی می‌تواند سرمایه اجتماعی نظام را ارتقاء دهد. به‌رغم دستاورد‌های ارزشمندی که در نظام بیمه‌های اجتماعی پس از پیروزی انقلاب اسلامی شاهد هستیم از جمله پوشش ۷۳ درصدی بیمه‌های اجتماعی و پوشش ۱۰۰ درصدی بیمه‌ای در حوزه درمان، چالش‌های متعددی در این عرصه وجود دارد که لازم بود در دوره جدید و در زمان بدو ورود، با تمرکز راهبردی روی مسائل اساسی، خود را نسبت به حل این مسائل و چالش‌ها تجهیز کنیم.

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی افزود: مهم‌ترین چالشی که ما با آن مواجه بودیم و هستیم، ناترازی و ناپایداری منابع بوده است. اگر چه در اسناد بالادستی به کرات به این چالش پرداخته شده و در اسناد راهبردی سازمان تامین‌اجتماعی و در برنامه‌های پنج ساله سنوات گذشته هم از آن یاد شده، اما همچنان لازم است این چالش در اولویت اول قرار بگیرد. یکی از علت‌های بروز این ناترازی، کاهش ضریب پشتیبانی است. نقطه سربه سر و تعادل برای صندوق‌های بازنشستگی معادل ۶ تا ۶.۵ است، اما در تامین‌اجتماعی وضعیت فعلی این مولفه حدود ۴.۲ بیمه‌پرداز به ازای هر بازنشسته را نشان می‌دهد.

موسوی تاکید کرد: یکی از این راهبرد‌ها توسعه پوشش بیمه‌های همگانی برای آحاد جامعه است که در اصل ۲۹ قانون اساسی به آن اشاره شده است. بر اساس تحلیل راهبردی که انجام گرفت، جمعیت ۳۰ درصدی خارج از چتر پوشش بیمه‌های اجتماعی، پنجره فرصتی است که می‌توانیم برای تعادل‌بخشی به منابع و مصارف از آن استفاده کنیم.

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی با اشاره به اینکه یکی دیگر از راهبرد‌های تحولی این سازمان، توسعه کمی و کیفی خدمات و تعهدات بیمه‌ای و درمان است، تصریح کرد: به‌رغم وجود چالش‌هایی که اشاره شد، از توسعه خدمات غفلت نکرده‌ایم. یکی از اتفاقات خوبی که در این دولت انجام شد، حمایت از زوجین نابارور و راه‌اندازی بیمه ناباروری بود که تا امروز سازمان تأمین‌اجتماعی حدود ۲ هزار میلیارد ریال در بحث جوانی جمعیت هزینه کرده است.

موسوی اضافه کرد:ازدیگر اقدام‌های سازمان افزایش مرخصی زمان بارداری از ۶ ماه به ۹ ماه است که در این دولت اتفاق افتاد و بیمه تکمیلی بازنشستگان هم با رشد ۱۲۰ درصدی مشارکت مالی سازمان و افزایش ۸۰ درصدی سطح خدمات هم در این دوره انجام گرفت که بی‌سابقه بود که البته بالغ بر ۵ هزار میلیارد تومان برای سازمان هزینه دارد.

وی گفت: اجرای طرح کرامت رضوی یکی دیگر از اقدامات مورد توجه بوده‏ که در این طرح؛ بازنشستگانی که به زیارت حضرت امام رضا علیه‌السلام مشرف نشده‌اند، به مشهد مقدس اعزام می‌شوند.

برچسب ها: تامین اجتماعی ، وام
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۳۷ ۳۱ فروردين ۱۴۰۲
اینجانب حمیدرضا جعفری سلیم بازنشسته تامین اجتماعی پنج ماهه برای وام مراجعه میکنم ولی هرباربه من می‌گویند که جهت بازنشستگان تامین اجتماعی هیچ گونه وامی پرداخت نمی‌شود
Iran (Islamic Republic of)
علی کرج
۲۲:۴۱ ۲۶ اسفند ۱۴۰۱
سلام خسته نباشید به شما زحمتکشان من الان نزدیک به پنج ماه وام ثبت نام کردم ولی هنوز خبری نشده تایید شده ازشما خواهش میکنم به داد بازنشستگان تامین اجتماعی برسید بااین گرانی مبلغ وام ناچیزی چی هستش پرداخت نمی کنید ممنون متشکرم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۵۸ ۱۷ دی ۱۴۰۱
من 2ساله که درخواست وام بازنشستگی کردم هنوز تااین لحظه نوبتم نشده وجانباز شیمیایی هم هستم باین داروهای گران قیمت خرید ش برایم سخته بیزحمت زودترپرداخت کنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۵۷ ۱۶ دی ۱۴۰۱
ااداره امور حوزه بیمه ای آنهم از نوع بیمه های اجتماعی خاصه سازمان تامین اجتماعی که از صفر تا صد
آن اقتصادی است کار هر کسی نیست صحبت از نا ترازی منابع و مصارف و احاله آن صرفا مرتبط با نسبت بیمه شده به مستمری بگیران کارشناسی نیست اگر شرایط منابع و مصارف تامین اجتماعی صرفا در پایان سال ۹۹ و انحراف اساسی آن در سال ۱۴۰۰ بواسطه تعهداتی که ایجاد گردید رصد شود کاملا اوضاع و احوال مشخص خواهد شد مضافا بانیان نا ترازی کماکان با حضور در صحنه تعیین تکلیف می نمایند ..
آخرین اخبار