تینک‌فون جدیدترین گوشی ساخت موتورولا محسوب می‌شود، اما همان‌طور که می‌توان از نامش حدس زد، طراحی لپ‌تاپ‌های تینک‌پد لنوو را یدک می‌کشد.

در نمایشگاه CES ۲۰۲۳ یک گوشی منحصربه‌فرد به نام Lenovo ThinkPhone by Motorola معرفی شد. تینک‌فون درحقیقت این محصول یک گوشی هوشمند ساخت موتورولا با طراحی شبیه به لپ‌تاپ‌های تینک‌پد شرکت لنوو است.

چند هفته پیش شاهد انتشار رندر‌های این گوشی هوشمند بودیم و البته لنوو هم از معرفی آن در نمایشگاه CES ۲۰۲۳ خبر داده بود. حالا شاهد رونمایی رسمی از این دستگاه هستیم.

مشخصات تینک‌فون، محصول مشترک لنوو و موتورولا

تینک‌فون محصول مشترک لنوو و موتورولا محسوب می‌شود. این گوشی هوشمند به یک نمایشگر ۶.۶ اینچی OLED با رزولوشن فول اچ‌دی پلاس مجهز شده است و از +HDR۱۰ پشتیبانی می‌کند و دارای رفرش ریت ۱۴۴ هرتز است.

این گوشی هوشمند دارای جدیدترین تراشه بازار نیست، بااین‌حال چیپ اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱ مورد استفاده در آن قدرت بالایی دارد. تینک‌فون در چندین نسخه مجهز به ۸/۱۲ گیگابایت رم و ۱۲۸/۲۵۶/۵۱۲ گیگابایت حافظه داخلی به فروش می‌رسد.

این گوشی در رنگ مشکی کربنی در اختیار خریداران قرار می‌گیرد و همانطور که می‌توان انتظار داشت، از دکمه قرمز رنگ معروف لپ‌تاپ‌های تینک‌پد لنوو هم بهره می‌برد. این دکمه را می‌توان برای انجام کار‌های مختلف شخصی‌سازی کرد.

پنل پشتی آن از فیبر سبک‌وزن ساخته شده است که از فولاد مقاوم‌تر است. فریم این دستگاه جنس آلومینیومی دارد و روی نمایشگر آن گوریلا گلس ویکتوس کشیده شده است. روی پنل پشتی لوگوی ThinkPhone به چشم می‌خورد.

تینک‌فون، گوشی مشترک لنوو و موتورولا از استاندارد نظامی MIL-STD ۸۱۰H و IP۶۸ پشتیبانی می‌کند، بنابراین از سقوط از ارتفاع ۱.۲۵ متری جان سالم به‌در می‌برد و تا عمق ۱.۵ متری به مدت ۳۰ دقیقه، دوام می‌آورد.

این گوشی هوشمند به یک باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی با پشتیبانی از شارژ سیمی ۶۸ واتی و بی‌سیم ۱۵ واتی مجهز شده است که درون جعبه، شارژ ۶۸ واتی قرار دارد.

دوربین اصلی این دستگاه ۵۰ مگاپیکسلی با لرزشگیر اپتیکال است که توسط دوربین ۱۳ مگاپیکسلی اولترا واید و ۲ مگاپیکسلی تشخیص عمق همراهی می‌شود. در جلوی این دستگاه و درون حفره نمایشگر، دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسلی قرار دارد.

استفاده از برند تینک در گوشی جدید لنوو و موتورولا تنها مربوط به ظاهر آن نمی‌شود و شاهد ارتباط نزدیک آن با لپ‌تاپ‌های تینک‌پد هستیم که شامل مواردی مانند اتصال Think ۲ Think می‌شود. با استفاده از آن می‌توانید گوشی و لپ‌تاپ خود را با یکدیگر همگام‌سازی کنید و فایل‌ها، تصاویر و متون را میان آن‌ها جابه‌جا کنید. همچنین امکان اشتراک‌گذاری نوتیفیکیشن‌ها، استفاده از دوربین گوشی به عنوان وب‌کم و اجرای اپ‌های ویندوزی روی نمایشگر لپ‌تاپ وجود دارد.

در تینک‌فون از یک پردازنده جداگانه به نام Moto KeySafe استفاده شده است که پسوردها، کلید‌های کریپتو و داده‌های حساس را درون یک محیط مقاوم در برابر دستکاری نگه می‌دارد.

این گوشی هوشمند در کشور‌های اروپای، خاورمیانه، استرالیا، آمریکا و چندین کشور آسیایی به فروش می‌رسد، هرچند هنوز قیمت آن اعلام نشده است.

برچسب ها: گوشی هوشمند ، لپ تاپ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.