منابع خبری اعلام کردند کریم یونس، آزاده فلسطینی پس از ۴۰ سال از زندانهای رژیم اشغالگر اسرائیل آزاد شد.
به گزارش الجزیره، کریم یونس پس از آزادی از زندانهای رژیم صهیونیستی گفت به رغم همه تلاشهای این رژیم برای سرکوبگری و آسیب وارد کردن به اسرای فلسطینی، آنها همچنان پایدار هستند و به مبارزات خود علیه این رژیم ادامه میدهند.
کریم یونس که پدر و سپس مادرش در حالی که او در زندان بود از دنیا رفتند و اجازه وداع با آنها را نداشت، گفت: من همیشه نیروی خود را از پدر و مادرم گرفتهام.
او همچنین گفت: «پیام زندانیان پیام عشق و قدردانی برای همه مردم است، مردم ما که در وهله اول شایسته به حداکثر رساندن صلح در کرانه باختری، غزه و بیت المقدس هستند و پیام دوم این است: دعوت به وحدت و اتحاد.»
جنبش حماس، آزادی کریم یونس اسیر فلسطینی را که ۴۰ سال در زندانهای رژیم صهیونیستی اسیر بود، تبریک گفت.
به گزارش پایگاه خبری شهاب، جنبش حماس با صدور بیانیهای، آزادی کریم یونس را پس از گذراندن چهار دهه در زندانهای اشغالگران، تبریک گفت و تاکید کرد او افتخاری برای ملت فلسطین است.
در این بیانیه آمده است: کریم یونس در طول سالهای اسارت، بهترین تصاویر به چالشطلبیدن، پایداری و صبر را ترسیم کرد و با اراده پولادین خودش بر زندانبانان صهیونیست پیروز شد و زندگینامه و خط مشی این اسیر، افتخاری برای همه فلسطینیان باقی خواهد ماند و برای ملت ما به منظور نشان دادن ثبات و استقامت بیشتر تا زمان رسیدن به آزادی و استقلال، الهام بخش خواهد بود. جنبش حماس هم در کنار خانواده این آزادی و ملت فلسطین، از آزادی کریم یونس خوشحال است.
حماس خواستار ادامه فعالیتها و تلاشها برای همبستگی با اسیران فلسطینی شد تا زمانی که آزاد شوند.
پیش از این غیث قاسم، وکیل سازمان امور اسیران فلسطینی درباره تلاشهای رژیم صهیونیستی برای مخدوش کردن جشنهای آزادی کریم یونس اسیر فلسطینی ابراز نگرانی کرده بود.
غیث قاسم گفته بود: سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی خواستار آن شد که هیچ مراسمی در استقبال مردمی از کریم یونس صورت نگیرد.
کریم یونس ۶۶ ساله در نامهای از زندان «هداریم» در آستانه آزاد شدن از اسارت پس از ۴۰ سال، احساسات خودش را پیش از آزادی ابراز کرده و با اسیران فلسطینی خداحافظی کرده بود. او مبارزات اسیران فلسطینی را تمجید کرد و از همه کسانی که از آرمان فلسطین حمایت میکنند، تشکر کرده بود.
در ۶ ژانویه ۱۹۸۳، نیروهای اشغالگر او را که در حال تحصیل در دانشگاه بن گوریون بود و در آن زمان ۲۳ سال داشت، پس از یورش به خانهاش در روستای آرا دستگیر کردند.
خانوادهاش ابتدا محل بازداشت او را نمیدانستند و ماهها در زندانهای اشغالی به جستجوی او پرداختند تا اینکه وکیل توانست او را در زندان عسقلان پیدا کند.