حجت الاسلام والمسلمین حسینی در جلسه آسیب شناسی ارزیابی عملکرد دستگاههای اجرایی استان آذربایجان شرقی که با حضور معاونان مدیریت توسعه منابع انسانی و کارشناسان دستگاههای اجرایی استان به میزبانی اداره کل اوقاف استان برگزار شد، اظهار کرد: امیدواریم برگزاری این نوع جلسات موجب رشد و بالندگی و توسعه دستگاههای اجرایی استان و نیروی انسانی این دستگاهها که مهمترین دارایی سازمانها است شود.
وی در ادامه با اشاره به جایگاه وقف در دین اسلام، گفت: وقف یک سنت دیرپای نبوی، علوی و فاطمی است که پشتوانه اقتصادی اسلام محسوب میشود.
وی افزود: سازمان اوقاف یک دستگاه مردم نهاد بر اساس نیت واقفان خیراندیش است که بیش از ۱۰۰ سال پیش در کشور تشکیل یافته تا با خدمتگذاری به مردم از بیش از ۸۰۰ نوع نیات واقفان در حوزههای مختلف پاسداری کند.
وی با بیان اینکه نیات واقفان خیراندیش از کمک به نیازمندان گرفته تا کمک به تامین غذای حیوانات و پرندگان در طول فصول سرد سال گسترده است، اظهار کرد: اجرای طرحهایی نظیر توزیع بستههای کمک تحصیلی به دانش آموزان محروم، بستههای معیشتی بین نیازمندان، کمک مالی به هیئت های مذهبی و ... در دستورکار اداره کل اوقاف استان قرار دارد.
حجت الاسلام والمسلمین حسینی با اشاره به گستره فعالیت این نهاد در حوزه اشتغالزایی، صنعت و کشاورزی، گفت: یکی از طرحهای مغفول مانده در سازمان اوقاف بحث مردمی سازی این سازمان با عنوان طرح نصب امین بوده که اکنون این طرح اجرا شده است و نزدیک به ۱۰۰ امین موقوفه در سطح استان نصب شدهاند.
آقای فتح زاده معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی سازمان مدیریت و برنامه ریزی آذربایجان شرقی نیز در ادامه، اظهار کرد: این جلسه با عنوان ارزیابی عملکرد و چالشهای دستگاههای اجرایی استان در حوزه فرهنگی و اجتماعی به میزبانی اداره کل اوقاف برگزار شده است.
وی افزود: هدف از برگزاری چنین جلسهای ارتقای سلامت اداری، توسعه خدمات دولت الکترونیک و برنامههای پیش رو برای ارتقای رضایتمندی مردم است.
وی ادامه داد: اداره کل اوقاف استان در ارزیابی شاخصهای مهم عملکرد سال گذشته جزو دستگاههای برتر بود. در جلسه امروز بایستی تنگناهای مربوط به شاخصهها را شناسایی کرده و برای بهبود آنها برنامه ریزی کنیم تا در راستای سند تحول دولت مردمی بتوانیم رویکرد شفاف سازی، ارتقای سلامت اداری و توسعه خدمات دولت الکترونیک در ادارات را اجرا کنیم.