معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: دانشگاه‌های علوم پزشکی وارد ریل تولید فناوری سلامت شده اند.

یونس پناهی در آیین اختتامیه هفتمین فن بازار ملی سلامت گفت: امسال در ارزشیابی دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی به فناوری روی آوردیم و اهمیت این مسئله موجب شد تا برای تشویق دانشگاه‌ها و هدایت آن‌ها به این سو از دانشگاه‌های برتر فناوری تقدیر کنیم.

وی افزود: رشد قابل توجه ایران در فناوری یک نقطه عطف است و نشان می‌دهد هیچ راهی نداریم جز اینکه تولید را به محصول برسانیم و این محصول باید در راستای نیاز کشور باشد.

 پناهی همچنین گفت: این که اکنون در حوزه فناوری در دنیا رتبه قابل قبولی داریم خوب است، ولی کافی نیست و باید در سال آینده به رتبه ۳۵ دست پیدا کنیم و به مرور به نقطه‌ای برسیم که به تولید فناوری با کیفیت بالا دست پیدا کنیم.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در ادامه از شرکت‌های دانش‌بنیان و هسته‌های فناور و دانشگاه‌ها به صورت ویژه قدردانی کرد و گفت: ارتباط دانشگاه با صنعت از مسیر ایجاد پارک‌های علم و فناوری، مراکز رشد و نوآوری سلامت و رساندن ایده‌ها در زمان کوتاه به محصول و قرار دادن آن‌ها در اختیار مردم و جامعه میسر می‌شود.

وی تاکید کرد: دانشگاه‌ها باید مسئول تولید مدیران فناور شوند تا امید داشته باشیم توانایی پاسخگوی به مردم و نیاز کشور را داریم.

پناهی با اشاره به دستور وزیر بهداشت در پاییز سال گذشته، گفت: وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور سال گذشته اجرای طرح ۸ ماده‌ای شامل تقویت کمی و کیفی پژوهش‌های کاربردی و بنیادی در راستای پاسخگویی به نیاز‌ها جامعه در عرصه سلامت در جهت دست یابی به مرجعیت علمی را بر عهده معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت قرار داد و اکنون با برگزاری این رویداد خوشحال هستیم، دانشگاه‌های علوم پزشکی وارد ریل جدیدی شده‌اند و ما باید برای توسعه فناوری از آن‌ها حمایت کنیم.

گفتنی است آیین اختتامیه هفتمین فن بازار ملی سلامت با حضور دکتر پورحسینی مشاور وزیر و مدیر کل حوزه وزارتی و معاونان درمان و آموزش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور برگزار شد.

برچسب ها: سلامت ، فناوری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار