مدیرکل فنی و حرفهای سیستان و بلوچستان گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۳۰ هزار و ۶۲۹ نفر از متقاضیان آموزش و دریافت گواهینامه مهارت در قالب آزمونهای مهارتی و یا فرآیندهای تمدید و تعویض گواهینامه مهارت در پورتال حوزه سنجش و ارزشیابی مهارت این ادارهکل وارد بازار کار شدند.
جلیل شهریاری گفت: این تعداد در مقایسه با عملکرد ۶ ماهه از رشد ۱۷۶ درصد برخوردار بوده است.
وی بیان کرد: تعداد معرفی شدگان با هدف شرکت در برگزاری آزمونهای کتبی و عملی در بازه ۹ ماهه سالجاری و در بخشهای مختلف آزمونهای الکترونیکی، هماهنگ کتبی کاغذی، صنعت ساختمان، تفاهمنامهها و ادواری ۲۸ هزار و ۵۶۳ نفر و تعداد متقاضیان فرآیندهای تمدید و تعویض گواهینامه و پروانه مهارت در این حوزهها ۲ هزار و ۶۶ نفر بوده است.
مدیرکل فنی و حرفهای سیستان و بلوچستان افزود: ۲۵ هزار و ۱۶۵ نفر تنها به عنوان آموزش دیدگان و شرکت کنندگان در آزمونهای پایان دورههای آموزشی بخش دولتی و خصوصی در پورتال سازمان معرفی و ثبت نام شدند که این تعداد ۸۸.۱ درصد معرفی شدگان به آزمونهای کتبی و عملی را به خود اختصاص داده است.
وی افزود: ۵۷ درصد معرفی شدگان به آزمونهای پایان دورههای آموزشی از مراکز آموزش فنی و حرفهای سیستان و بلوچستان و بخش دولتی بوده و ۴۳ درصد نیز از حوزه آموزشگاههای آزاد بخش خصوصی بودند.
شهریاری ادامه داد: همچنین ۱۲ هزار و ۴۴۴ نفر معادل ۴۹.۴ درصد معرفی شدگان از دورههای آموزشی را آقایان و ۱۲ هزار و ۷۲۱ نفر معادل ۵۰.۵ درصد را خانمها به خود اختصاص دادهاند.
وی گفت: مرکز آموزش فنی و حرفهای شماره سه خواهران زاهدان و آموزشگاههای آزاد وابسته، مراکز دولتی و آموزشگاههای آزاد فنی و حرفهای زابل، مراکز دولتی و آموزشگاههای آزاد فنی و حرفهای ایرانشهر و چابهار و نیز مرکز شماره یک آموزش فنی و حرفهای برادران زاهدان به ترتیب به عنوان پنج مرکز با بیشترین معرفی شده در آزمونهای پایان دورههای آموزشی را داشتهاند.
مدیرکل فنی و حرفهای سیستان و بلوچستان افزود: تعداد ۹۱۰ نفر در آزمونهای ویژه استاد کاران و کارگران صنعت ساختمان و ۶۶۴ نفر در آزمونهای حوزه تفاهمنامهها در ۹ ماهه امسال ثبت نام و مورد برنامه ریزی و برگزاری آزمون قرار گرفتند.
وی اظهارداشت: در حوزه آزمونهای اخذ گواهینامه مهارت اصناف نیز ۹۹۵ نفر شامل ۵۸۳ نفر مرد و ۴۱۲ نفر زن ثبت نام و مورد برنامه ریزی و اخذ آزمونهای کتبی و عملی واقع شدند.
شهریاری گفت: در آزمونهای ادواری الکترونیکی نیز از ابتدای سال تاکنون ۳۲۲ نفر متقاضی از بین ۷۰ حرفه نسبت به انتخاب حرفه مورد درخواست خود اقدام و در این آزمونها ثبت نام کردند.
وی افزود: همچنین در این مدت ۹ هزار و ۷۷۶ فقره گواهینامه مهارت برای قبول شدگان آزمونهای پایان دورههای آموزشی بخش دولتی و خصوصی صادر شده است.
مدیرکل فنی و حرفهای سیستان و بلوچستان بیان کرد: در مجموع تعداد ۱۲ هزار و ۶۲۴ فقره گواهینامه، گواهی صلاحیت حرفهای و پروانه مهارت ویژه متقاضیان قبول نهایی بخشهای مختلف آزمونهای مهارتی استان و فرآیندهای تمدید و تعویض در پورتال سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور با همکاری این اداره کل صادر شده که این رقم در مقایسه با صدور گواهینامه ۶ ماهه اول بیش از ۲ برابر رشد داشته است.