تولد بیش از ۱۰ میلیون نوزاد در دنیا از طریق IVF

رئیس پژوهشگاه ابن سینا گفت: بیش از ۱۰ میلیون کودک در دنیا از طریق درمان ناباروری متولد شده اند.

محمد رضا صادقی، رئیس پژوهشگاه ابن سینا در نشست خبری بیست و چهارمین کنگره بین المللی نگاهی جامع بر ناباروری گفت: امروزه پزشکان بر این باورند که تمام زوجین بارور خواهند شد.

به گفته وی بارداری ممکن است سلامت مادر را تحت تاثیر قرار دهد و در دراز مدت دچار مشکلاتی شود. هم اکنون  هدف، تنها بارور کردن زوجین نیست؛ بلکه حفظ و ارتقای سلامتی مادر باردار و جنین سالم است.

او افزود: در حوزه درمان ناباروری حدود پنجاه متخصص از جمله غدد و روانشناسی مشارکت دارند که نتیجه تلاش تیم های پزشکی سلامت مادر و کودک بعد از تولد است.

او گفت: بیش از ۱۰  میلیون نفر در دنیا از طریق درمان ناباروری متولد شده اند.

سهیلا انصاری پور، دبیر علمی کنگره گفت: با سرعت پیشرفت علم در دنیا هر لحظه روش های جدیدی برای درمان بیماری ها شناسایی می شود.

به گفته وی بسیاری از مشکلات بیماران در بالین بر طرف و حل می شوند. بیماران هنگام مراجعه به پزشکان متخصص در خصوص نسخه های تجویزی سوالات متعددی را می پرسند.

او افزود: در حال حاضر بهتر است که طرز برخورد با بیماران نابارور متفاوت با سایر بیماران باشد. درمان ناباروری در واقع یک کار تیمی است.

علی صادقی تبار، مدیر مرکز درمان ناباروری و سقط مکرر ابن سینا گفت: توسعه در هر اجتماعی مربوط به نیروی انسانی و الان موضوع افزایش جمعیت در کشور مطرح است. رشد منفی جمعیت یک موضوع جدی محسوب می شود. برخی از کشورها با مهاجرت این چالش را جبران می کنند.

او ادامه داد: در حال حاضر میانگین نرخ ناباروری در کشور حدود ۲۰/۰۲ درصد از مردم کشور و معادل  سه و نیم میلیون نفر از جمعیت است. بر اساس آخرین بررسی ها درمان ناباروری تا حدود ۴۰ درصد موفقیت آمیز است. با حمایت مالی و اراده زوجین، حتما می توانند بچه دار شوند.

او افزود: امروزه درمان ناباروری تحت پوشش بیمه قرار گرفته است که در گذشته این موضوع بیمه نبود و جزء کارهای لوکس پزشکی محسوب می شد.

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.