مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت: ۱۱ واحد پرورش بوقلمون، شترمرغ و بلدرچین در استان وجود دارد که در این واحد‌ها سالانه ۵۰۰ تن گوشت تولید می‌شود.

سید مادح حسامی افزود: بیشترین واحد‌های تولید بخش طیور استان مربوط به تولید و پرورش مرغ است، ولی در این بین تعدادی از تولیدکنندگان هم به پرورش ماکیانی هم، چون بوقلمون، شترمرغ و بلدرچین پرداختند.

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی کردستان با بیان اینکه بخشی از ۵۰۰ تن تولید شده استان به سایر استان‌های ارسال می‌شود، گفت: از ۱۱ واحد ۶ واحد مربوط به پرورش بوقلمون، چهار واحد پرورش شترمرغ و یک واحد هم مربوط به پرورش بلدرچین است.

او افزود: ظرفیت افزایش تولید و پرورش این ماکیان در استان وجود دارد و باتوجه به ارزش غذایی گوشت آنها؛ از ایجاد واحد‌های بیشتری هم در این رابطه حمایت خواهد شد.

۷۰۱ واحد مرغداری فعال در کردستان با ظرفیت بیش از ۱۴.۵ میلیون قطعه در دوره و حدود ۵۸ میلیون قطعه در سال با توان تولید ۱۱۰ هزار تن گوشت مرغ وجود دارد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.