حجت الاسلام و المسلمین عسکر دیرباز گفت: حضرت زهرا (س) با همه سختی و مشقتهایی که زندگی در آن روزگار داشت، اما در فرزند داری، همسرداری و خانه داری الگوی بی نظیری هستند.
عضو مجلس خبرگان رهبری افزود: حضرت فاطمه (س) بهترین خانواده و فرزندان را تربیت کردند و به مهربانترین صورتی که یک مادر نسبت به فرزندان و شوهرش میتواند عطوفت داشته باشد برای همه ما باید الگو باشند.
استاد حوزه و دانشگاه، حیا و عفت حضرت زهرا (س) را مورد توجه قرار داد و گفت: بی بی دوعالم مجسمه عفت و حیا بودند و این دو ویژگی باید مورد تاکید جامعه قرار بگیرد، دشمن برای کمرنگ کردن عفت و حیا در جامعه اسلامی برنامه ریزی کرده است.
عضو مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: با توجه به هجمههایی که نسبت به بنیاد خانواده وجود دارد که ازدواج و فرزندآوری را کمرنگ کنند و آمار طلاق افزایش پیدا کند، اما این نکته باید مورد توجه باشد که "مادر" محور اصلی و ارزش خانواده است.
دیرباز ادامه داد: قناعت، زهد و ایثار حضرت صدیقه طاهره (س) باید مورد توجه قرار بگیرد، با توجه به فرموده مقام معظم رهبری که به اقتصاد مقاومتی تاکید میکند بانوی خانواده باید اقتصاد مقاومتی را به خوبی در خانواده پیاده و کمک کند تا در مصرف انرژی و امور دیگر استفاده بهینه داشته باشیم تا با قناعت و صرفه جویی آسایش بیشتری برای نسلهای بعد خود تامین کنیم.
عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: بعد از وفات رسول خدا حضور اجتماعی حضرت صدیقه (س) مورد توجه است که در مسجد حضور پیدا کردند و پردهای آویخته شد و پشت پرده خطبه پرشوری ایراد کردند که بخشهای مختلفی دارد که بخشی از آن در حمایت از امیرالمومنین (ع) است و در این راه ایستادگی کردند.
او افزود: حضرت فاطمه زهرا (س) شبها درب منازل مهاجرین و انصار میرفتند و افراد صاحب نفود جامعه را برای حمایت از ولایت امیرالمومنین (ع) ترغیب میکردند، بی بی دوعالم به بانوانی که به عیادت شان آمدند بر لزوم حمایت از امام علی (ع) تاکید کردند و اینکه چرا همسران شما از حضرت علی (ع) حمایت نمیکنند.
استاد حوزه و دانشگاه عنوان کرد: حضرت زهرا (س) وصیت کردند شبانه غسل و دفن شوند، برای تاریخ بشریت سوال است که چرا قبر تنها یادگار پیامبر (ص) مخفی است، این سوال برای همگان مطرح و کنجکاو میشوند و باید پاسخ خود را پیدا کنند و به مظلومیت امیرالمومنین (ع) و امامت و ولایت ایشان پی ببرند.