حمیدرضا خانمحمدی گفت: در رویکرد جهادی و انقلابی علاوه بر بهره گرفتن از توان و حمایت خیران ارجمند، جلب و جذب مشارکتهای مردمی و بسیج کردن ظرفیتهای مردمی به عنوان یک اولویت مهم باید مورد توجه قرار گیرد.
وی توجه به گروههای جهادی را در دوره جدید مدیریت این دستگاه برجسته و هدفمند عنوان کرد و گفت: در دوره جدید مدیریت باید تلاش کنیم مسیر برای ورود گروههای جهادی در مدرسهسازی هموار شود.
سرپرست سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور تصریح کرد: در این رویکرد نگاه به خیران به خاطر امکانات و توان مالی آنها نیست، بلکه بر اساس کرامت و تقدیر از کار بزرگ خیران مدرسهساز برای این عزیزان جایگاه ویژهای قائل هستیم. اگر پیام مقام معظم رهبری به مناسبت شهادت سردار سلیمانی و دو پیام حضرت امام (ره) به مناسبت شهادت دکتر چمران و تاسیس جهاد سازندگی را مطالعه کنیم بیشتر به این نگاه الهی و جهادی پی میبریم.
خانمحمدی با اشاره به موضوع مهم مولدسازی داراییهای دولت، خاطرنشان کرد: پیگیری موضوع مولدسازی در راستای مقابله با تحریمها و جبران کاستیها امری ضروری است.
وی افزود: خوشبختانه آموزش و پرورش یکی از دستگاههای پیشرو در این حوزه است و گامهای اولیه برای بهرهمندی از طرح مولدسازی داراییهای دولت به سود مدرسهسازی نیز برداشته شده است. سرعت عمل آموزش و پرورش در تهیه اولیه اسناد و تحویل به دبیرخانه مولدسازی داراییهای دولت قابل تحسین است.
معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه قانون در خصوص مولدسازی باید اجرا شود، گفت: همه باید برای تحقق مولدسازی داراییهای دولت همراهی کنند تا بهترین نتایج حاصل شود. ما برای انجام تعهدات خود در خصوص مدرسهسازی به اجرای مولدسازی نیاز داریم. امیدواریم که با سرعت گرفتن اجرای طرح مولدسازی شاهد تسریع در تکمیل پروژههای مشارکتی نیمهتمام باشیم.