محمد حسین ذوالفقاری تصریح کرد: رویکرد کمیته امداد به به عنوان یک نهاد حمایتی توانمندی و خودکفایی خانوادهها است و رفع فقر مطلق ایجاد درآمد پایدار در گرو آموزشهای مهارتی است.
وی با اشاره به اینکه استان سمنان در تمام شاخصهای اشتغال کشور رتبه نخست را در سال جاری کسب کرده است، تصریح کرد: جذب اعتبار ۱۰۰ میلیارد تومانی جدید نیز به منظور پاسخ به نیازها و اشتغالزایی بیشتر انجام شد.
مدیرکل کمیته امداد استان سمنان با تاکید بر اینکه روشهای کاری کمیته امداد و فنی حرفهای سازنده است، تصریح کرد: نقطه تاکید در اشتغالزایی بر آموزشی مهارتی است که منجر به ایجاد اشتغال شود.
ذوالفقاری با اشاره به ایجاد پنج هزار و ۷۰۰ فرصت شغلی در سال ۱۴۰۱ از سوی کمیته امداد استان سمنان، بیان کرد: ضروری است آموزش کارآفرینی و نهادینه شدن آن در سنین پایین برای جامعه هدف طراحی و هدفگذاری شود.
مدیرکل کمیته امداد استان سمنان با اشاره به بهروزشدن و تنوع رشتههای آموزشی فنی و حرفه ای، خاطرنشان کرد: با توجه به بروز مشاغل نوین، ضرورت دارد آموزشهای مهارتی نیز بروز شود و به همین منظور چهار اردوی جهادی نیز برنامهریزی شده است.
وی با تاکید بر اینکه این نهاد حمایتی نیازمند یک بانک اطلاعاتی مبنی بر نیازهای واحدهای صنعتی و تولیدی برای تامین نیروی کار است، تصریح کرد: از آنجایی که سمنان استانی صنعتی و معدنی است، جذب نیروهای تحت حمایت در این واحدها افزایش اشتغال و خودکفایی خانوادهها را رقم خواهد زد.
مدیرکل کمیته امداد استان سمنان با اشاره به بهکارگیری ۸۰۰ نفر از مددجویان استان سمنان از طریق کاریابی در استان سمنان تصریح کرد:۱۶۰ مرکز نیکوکاری استان در بخشهای تخصصی و عمومی در حال فعالیت است.
در این نشست درباره آغاز به کار و افتتاح مرکز نیکوکاری تخصصی اشتغال در اداره کل فنی و حرفهای استان سمنان تبادل نظر شد.