ماشاالله سعادتمند، با اشاره به برگزاری جلسات ستاد بازآفرینی شهری از صدور مجوز ساخت سه طبقه در بافت فرسوده از طرف شورای شهر قم خبر داد و گفت: در این جلسات تصمیمات کلان استان در بخش عمرانی گرفته شد که اهمیت زیادی برای ساماندهی بافت فرسوده شهر دارد.
سعادتمند تعداد محلات مشخص شده برای بازآفرینی شهری را مورد اشاره قرار داد و افزود: تعداد ۱۲ محله در طرح بازآفرینی شهری مشخص شده که تفاهم نامه چهار محله با شهرداری منعقد شده است و بازگشایی فاز پنج بلوار عماریاسر، محله چهل اختران، دروازه ری و محله قم نو به صورت جدی دنبال میشود.
عضو شورای اسلامی شهر قم تصریح کرد: فاز پنج عماریاسر به عنوان یکی از اولویتهای مدیریت شهری در حال پیگیری است و امیدواریم به زودی به پایان برسد، همچنین ساماندهی محله چهل اختران نیز در دستور کار قرار دارد و تفکیکی بین وظایف شهرداری و راه و شهرسازی انجام شده و مورد تاکید قرار گرفته و با توجه به پشتیبانی دولت در اولویت است.
او گفت: محله دروازه ری نیز به عنوان یکی از محلات بافت فرسوده در اولویت تملک و آزادسازی قرار گرفته و شهرداری اقداماتی را انجام داده و به دنبال کارگذار هستیم تا زمینهای معوض را جایگزین کنیم، زیرا بیشتر کسانی که در این محلهها ساکن هستند تمایل دارند معاملاتشان نقدی انجام شود.
سعادتمند ادامه داد: محله قم نو نیز یکی از محلاتی است که در جلسه بازآفرینی شهری به آن اشاره شد و برنامههای آن مصوب شده و در اولویت برنامههای شهرداری نیز قرار گرفته و قرار است طرحهایی در آن اجرایی شود.
عضو شورای اسلامی شهر قم از آماده شدن طرحهای زیرساختی طی ۱۵ روز آینده در محله قم نو خبر داد و افزود: شرکتهای آب و برق و گاز نیز تعهد دادند طی ۱۵ روز آینده طرحهای خود را ارائه دهند تا در این زمینه نیز خدماتی ارائه شود، همچنین قرار شد زمینهای ۲۳ هکتاری در پردیسان به عنوان پشتیبان محله اسماعیل آباد قرار بگیرد و معوضهای آن در حال آماده سازی است.
سعادتمند عنوان کرد: این موضوعهایی است که در جلسه بازآفزینی شهری به صورت کلان مطرح شده و امیدواریم با توجه به مصوبات و حمایت دولت اجرایی شود تا هم مدیریت شهری و هم مردم بتوانند از این طرحها منتفع شوند.
عضو شورای اسلامی شهر قم در پایان به تصویب مصوبات در کمیته انطباق اشاره کرد و گفت: همچنین برای استقبال مردم از طرحها علاوه بر دو طبقه به صورت تشویقی مجوز ساخت یک طبقه تشویقی دیگر نیز به مالکان در بافت فرسوده داده شد و در کمیته انطباق نیز تصویب شد تا بعد از تایید کمیسیون ماده ۵ و مصوبه شورای عالی معماری شهرسازی تهران به صورت قانون اجرایی شود.