مجید دهقانیزاده رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی یزد با اشاره به مستهلک شدن برخی ساختمانهای اداری و مدارس استان، گفت: باید با هماندیشی متخصصان این حوزه برنامهای برای رفع خطرات احتمالی تهیه و براساس اولویتبندی با قید فوریت نسبت به رفع آنها اقدام شود.
دبیر شورای فنی استان با تاکید بر رعایت آییننامههای مربوط به ساخت و سازها در پروژههای جاری، گفت: باید خروجی این پایش در راستای تدوین برنامهای برای تصمیمگیری کلان به کشور ارسال شود تا حداقل در پروژههای جدید آیین نامههای مربوطه به حد کافی و لازم رعایت شود.
دهقانیزاده با توجه به کم بودن تخصیصهای تعمیر و تجهیز ساختمانهای دولتی، اظهار داشت: باید با این بودجه حداقلی حداکثر استفاده در بازسازی و مقاوم سازی ساختمانهای دولتی را داشته باشیم.
محمد دهقان مدیر نظام فنی و اجرایی سازمان مدیریت و برنامهریزی استان با بیان اینکه متولی ساختمانهای دستگاههای اجرایی استان اداره کل راه و شهرسازی است، افزود: نیاز است این اداره کل ایمنی و پایداری این ساختمانها را پایش کند.
در ادامه سید رضا آیتاللهی نماینده دفتر فنی، امور عمرانی و حمل و نقل ترافیک استانداری یزد، گفت: طی استعلامی که از دستگاههای اجرایی و نهادهای غیر دولتی استان براساس حریق و سازه گرفته شد بیش از ۳۰۰ ساختمان نیاز به ایمن سازی دارند که ۵۳ تای آن در اولویت اول استان قرار دارند.
آیتاللهی با بیان اینکه اطلاعات این ساختمانها در سامانه سنتاک کشور بارگذاری شده است، اظهار داشت: ساختمان چندین مدرسه، بیمارستان، سالن ورزشی و ادارات در اولویت اول در ایمنسازی و مقاومسازی قرار گرفتهاند.
در پایان اعضای حاضر در این نشست با توجه به ضرورت برنامهریزی بلند مدت برای مقاومسازی و ایمنسازی ساختمانهای دولتی و نهادهای عمومی غیر دولتی بر لزوم استفاده از مشاورین ذیصلاح تاکید کردند.
لازم به ذکر است نشست بررسی ساختمانهای ناایمن دولتی و نهادهای عمومی غیر دولتی با هدف تهیه برنامه رفع خطر از آنها با حضور نمایندگانی از استانداری یزد، اداره کل راه و شهرسازی و سازمان مدیریت و برنامهریزی استان در دفتر ریاست این سازمان برگزار شد.