استاندار سیستان و بلوچستان گفت: کارگروه آبخیزداری در ۵ حوزه آبخیز اصلی استان طرحهای خود را تعیین کرده و ۸۱ اولویت به تفکیک شهرستان و نوع عملیات لایروبی، مرمت، خاکی، سنگ و ملاتی در نظر گرفته شده است.

  حسین مدرس خیابانی گفت: موضوع خشکسالی یک مسئله مهم در کشور به شمار می رود که این امر در سیستان‌ و بلوچستان به‌مراتب حادتر و پررنگ‌تر است.

وی افزود: برای تأمین آب در سیستان‌ و بلوچستان باید هم‌زمان چند راه را در پیش بگیریم که ما در استان انتقال آب دریای عمان، استفاده از تهلاب، آب ژرف و حفر چاهک ها را در دستور کار قرار داده و در حال انجام این امورات هستیم.

استاندار سیستان‌وبلوچستان تصریح کرد: در چند ماهه اخیر یک مسئله مهم که استان به آن ورود کرده موضوع آبخیزداری است چرا که می‌تواند یک منبع آب پایدار برای مشاغل دامداری،شرب و اقتصادی محسوب شود.

وی ادامه داد: کارگروه آبخیزداری در ۵ حوزه آبخیز اصلی استان طرحهای خود را تعیین کرده و ۸۱ اولویت به تفکیک شهرستان و نوع عملیات لایروبی، مرمت، خاکی، سنگ و ملاتی در نظر گرفته شده است.

مدرس خیابانی خاطرنشان کرد: علاوه بر تعیین اولویت قراراست از محل اعتبارات ماده ۱۷ بحران، توازن استانی و محرومیت‌ زدایی، کمک لجستیکی و ماشین‌آلات از سایر دستگاه‌ها و مشارکت خیرین بتوانیم با یک کار ضربتی و در کوتاه‌مدت از محل اجرای پروژه آبخیزداری بخشی از منابع آبی را استحصال کنیم.

وی هدف از برگزاری این نشست را هماهنگی و پیگیری برای اجرای طرح های آبخیزداری عنوان و تأکید کرد: آبخیزداری یک منبع آب شیرین قابل دسترس است .

استاندار سیستان و بلوچستان اذعان کرد: محل‌هایی که امکان استحصال آب در آن وجود دارد از سوی حوزه های دانشگاهی و مراکز تحقیقاتی انجام می‌شود و عملیات اجرایی بر اساس یک پشتیبانی علمی صورت می‌پذیرد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.