ماسک که استعفایش از مدیرعاملی توئیتر را به رأی گذاشته بود، با پاسخ مثبت بیش از ۵۷ درصد از کاربران مواجه شده است.

 ماسک، مدیرعامل جدید توئیتر که استعفایش از این مقام را در این شبکه اجتماعی به رأی کاربران گذاشته بود، اینک با پاسخ مثبت بیش از ۵۷ درصد از کاربران مواجه شده است.

 در رأی‌گیری توئیتری که ایلان ماسک، مدیرعامل توئیتر آن را به پا کرد تا ساعات پایانی دوشنبه ۲۸ آذر اکثریت به استعفای او از مدیرعاملی این شبکه اجتماعی رأی داده‌اند.

میزان آرای موافق خروج او ۵۷.۵ درصد است. ۴۲.۵ درصد نیز مایلند او همچنان مدیرعامل باقی بماند. مدیرعامل ۵۱ ساله شرکت تسلا در همین توئیت قول داده است، در صورت موافقت کاربران، از مدیرعاملی توئیتر کناره بگیرد.

ماسک در مورد زمان خروج از این پست سخنی به میان نیاورده، تنها به سوال یکی از کاربران در مورد جانشین احتمالی خود این پاسخ را داده که "جانشینی وجود ندارد. "

موج انتقاد از تغییرات توئیتر

بعد از آن که این شبکه آنلاین اعلام کرد که به کاربرانش اجازه نمی‌دهد در پیام‌های خود برای پلتفرم‌های رقیب از جمله فیس‌بوک، اینستاگرام یا ماستودون تبلیغ کنند، سیلی از نارضایتی و گلایه متوجه ماسک شد. این اقدام هم‌چنین طوفانی از خشم در محافلی به راه انداخت که قبلا به حمایت از اقدامات مالک جدید توئیتر برخاسته بودند.

نکته پرسش برانگیز در این تصمیم آن است که محدودیت‌ها شامل همه پلتفرم‌ها نمی‌شوند از جمله لینکدین یا تیک تاک.

بعد از واکنش‌های خشم‌آلود، ماسک در پیامی اذعان کرد که در محدودیت‌های آزادی بیان بیش از حد پیش رفته و قول داد که بدون مشورت با کاربران توئیتر، دیگر تغییرات گسترده‌ای را در قوانین این پلتفرم اعمال نکند.

او نوشت: «معذرت می‌خوام. دیگه تکرار نمی‌شه.»

بعد از این توئیت بود که ماسک ایده نظرسنجی را مطرح کرد و به این تمثیل متوسل شد: هوای آرزوهایت را داشته باش شاید به آن‌ها برسی.

اخیراً این سرویس آنلاین با مسدود کردن حساب‌های کاربری چندین روزنامه نگار برجسته آمریکایی که علیه ماسک گزارش می‌دادند، سروصدا به پا کرده بود. به گفته این افراد، تعلیق حساب‌ها بدون هشدار انجام گرفت. یک نمونه شاخص از تصمیم‌گیری‌های ماسک، بستن حساب کاربری فردی بود که پرواز‌های جت شخصی او را ردیابی می‌کرد.

اکثر اکانت‌ها اکنون دوباره فعال شده‌اند، اما انتقادات از این رویه ادامه دارند. در خلال ماجرا، بسیاری از کاربران رقیب توئیتر Mastodon را به عنوان یک جایگزین تبلیغ کردند.

ماسک در ماه اکتبر مالکیت توئیتر را بر عهده گرفت. در گذشته او همیشه خود را به عنوان قهرمان آزادی بیان معرفی می‌کرد، اما در نهایت تئوری‌های توطئه را در توئیتر ترویج کرد و از این پلتفرم برای تبلیغ جمهوری خواهان آمریکا نیز استفاده کرد.

این سرویس آنلاین در سال‌های اخیر به یک پلتفرم ارتباطی بسیار مهم تبدیل شده است. دولت‌ها، مقامات و سیاستمداران نیز از توئیتر برای کار‌های روابط عمومی خود در سراسر جهان استفاده می‌کنند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۱۱ ۲۹ آذر ۱۴۰۱
جنگ زرگری
آخرین اخبار