محمدحسین مربی در جمع خبرنگاران این کارخانه را بزرگترین کارخانه تولید رینگ اسپورت آلومینیومی خاورمیانه عنوان کرد و گفت: دستگاههای خود را از کشورهای خارجی وارد کردیم و در مسیر فعالیتهای خود حتی یک ریال هم از دولت کمک نگرفتیم.
او گفت: کارخانه رینگ اسپورت نیریز تنها کارخانهای است که حتی یک ریال هم از بانکی وام نگرفته است و هیچ بدهی به سازمان، نهاد یا افرادی ندارد.
مربی با اشاره به فلسفه تولید این کارخانه، گفت: در سال ۱۳۸۰ بعد از خشکسالی، در قسمتی از منطقه خشک نیریز این کارخانه را احداث کردیم تا به محیط زیست هم آسیبی وارد نشود و همچنین به سراغ صنعتی رفتیم که کمتر در آن کار شده است.
مدیرعامل کارخانه رینگ اسپورت نیریز با بیان اینکه هر خودرویی نیاز به چرخ و رینگ دارد، اما رینگ آلومینیومی مصرف سوخت ماشین را کمتر کرده و آن را کاملاً متعادل میکند، گفت: اکنون بیش از ۷۰ درصد خودروهای دنیا از رینگ آلومینیومی استفاده میکنند و در ایران هم با شرکتهای خودروسازی قرارداد داریم که استقبال خوبی از این نوع رینگها دارند.
او با تصریح اینکه این صنعت هم گستردگی خوبی در ایران و کشورهای دیگر داشته و هم صد در صد در آن بازیافت وجود دارد و حتی یک درصد هم ضایعات ندارد، گفت: بحمد الهی وزارت صمت و مدیرکل صمت استان فارس همکاری خوبی با ما داشتهاند.
مربی در خصوص اشتغالزایی در این کارخانه نیز گفت: در این کارخانه اشتغالزایی برای ۵۰۰ نفر وجود دارد که همه آنها بیمه شدهاند، اما با توجه به اینکه ما دارای گواهی ایزو تی اس هستیم یعنی باید کار همراه با آموزش مستمر آخرین فناوریهای روز داشته باشیم، لذا ۲ هزار نفر را آموزش میدهیم که برخی از آنان جذب سایر کارخانجات شدهاند.
مدیرعامل کارخانه رینگ اسپورت نیریز با تأکید بر اینکه حقوق کارگران کارخانه را به موقع پرداخت میکنیم و حتی یک روز معوقه نه در پرداخت حقوق نه در پرداخت بیمه کارگران داریم، گفت: این خوشحسابی ما هم در پرداخت حقالزحمه نیروها هم پرداخت تعرفههای خدمات مختلف اعم از بیمه، مالیات، برق، آب و گاز در کشور زبانزد است و در هیچ عرصهای بدهکار نیستیم.
او، شرط ورود به این کارخانه را سالم بودن نیروها عنوان کرد و گفت: رابطه بسیار خوبی با نیروهای خود در این کارخانه داریم و خود را پدر و فرزند میدانیم.
مربی در عین حال بر ضرورت حمایت از تولیدکنندگان تأکید کرد و افزود: در کشور ما ۲۳ درصد حق کارگر را بیمه میگیرد که در هیچ جای دنیا چنین نیست. برای من تولیدکننده که در منطقه محروم اشتغالزایی انجام دادهام هم تسهیلات و امتیازاتی در نظر گرفته نمیشود.
مالیات بردرآمد در کشور تعریف نشده است
مدیرعامل کارخانه رینگ اسپورت نیریز یکی از سیاستهای غلط کشور را پایین آوردن ارزش ریال دانست و گفت: در کشورمان مالیات بر درآمد تعریف نشده است و تنها از تولیدکنندگان مالیات اخذ میشود در صورتی که در سایر مشاغل و اصناف که حتی درآمدهای بسیار بالاتری از تولیدکنندگان دارد مالیاتی بر درآمد آنها تعیین نشده است.
او با بیان اینکه مالیات بر ارزش افزوده به یک بلا برای تولیدکننده و یک درآمد برای اصناف تبدیل شده است، افزود: دولت برای از بین بردن نارضایتی در کشور باید ایجاد شغل کند و برای این کار باید شغل را شناخت و سرمایهگذاری کرد.
مربی با تأکید بر اینکه برای رونق تولید باید پولهایی که در بانکها قرار میدهند در بورس قرار داد تا سرمایه اولیه و در گردش برای شرکتهای تولیدی شود و بورس جان بگیرد که البته برای این کار هم باید نظام منسجمی بر بورس حاکم باشد، گفت: اینها سیاستهایی است که باید اجرا شود.
او با بیان اینکه برای اینکه سرمایههای کشور وارد تولید شود، باید خرید و فروش دلار حذف شود، گفت: بالا بردن میزان نقدینگی یعنی از جیب مردم زدن و این کاری است که انجام میشود. به جای اینکه مالیات بردرآمد و شفافیت مالی ایجاد کنند و پولهای مردم را به بورس و صنعت سوق دهند، کاری در بورس انجام دادند که همه مردم از بورس بری شدند.