مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اردبیل گفت: در ۸ ماهه گذشته بیش از یک میلیون تن کالا در پایانه مرزی بیله‌سوار جابجا شده است.

کلیم‌اله وثوقی گفت: پایانه مرزی بیله‌سوار جزو ۵ پایانه فعال و موفق کشور است که همچنان جابجایی کالا و مسافر در آن انجام می‌شود.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اردبیل گفت: در حالی که در سال‌های گذشته کمتر از ۱۵۰ دستگاه تردد ناوگان باری و مسافر را در پایانه مرزی بیله‌سوار شاهد بودیم، در حال حاضر این تعداد به بیش از ۵۰۰ دستگاه رسیده است.

وثوقی به افزایش جابجایی بار و مسافر در پایانه مرزی بیله‌سوار اشاره کرد و گفت: ۳۴ درصد رشد را در ترانزیت کالا در هشت ماهه امسال شاهد بودیم و ۹۱ هزار دستگاه اتوبوس نیز تردد مسافران را انجام داده‌اند.

او افزود: در ۸ ماهه امسال ۴۸ هزار مسافر توسط اتوبوس‌های فعال در این مسیر جابجا شدند که در این حوزه شرایط رو به رشدی را شاهد هستیم.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اردبیل افزود: فعالان این عرصه با لبیک به ندای امام راحل در بحبوحه جنگ سعی کردند تا با حضور در بنادر نسبت به تخلیه و جابجایی کالا‌ها اقدام کنند تا در کشور خلأیی به وجود نیاید.

وثوقی در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد: سال ۷۴ به پیشنهاد وزارت راه و ترابری ۲۶ آذر به نام روز حمل و نقل نامگذاری شد و اول دی ماه نیز به نام روز راهدار نامگذاری شده است.

او به ظرفیت حمل و نقل بار و مسافر در استان اشاره کرد و ادامه داد: در حوزه حمل و نقل بار ۹۰ شرکت با همکاری ۱۱ هزار و ۲۵۶ راننده فعالیت می‌کنند که با مجهز شدن فعالان این عرصه به کارت هوشمند، جابجایی کالا را به صورت استانی و برون استانی شاهد هستیم.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اردبیل بیان کرد: در این حوزه هشت هزار دستگاه شامل کامیون و خودرو‌های سنگین باری جابجایی سالانه چهار میلیون تن کالا را انجام می‌دهند که آمار هشت ماهه امسال جابجایی سه میلیون و ۱۰۱ هزار تن کالا بوده است.

وثوقی به فعالیت شرکت‌های حمل و نقل مسافر نیز اشاره کرد و گفت: در حوزه مسافری نیز ۵۶ شرکت در قالب ۲ هزار و ۱۶۰ راننده فعالیت می‌کنند که یک‌هزار و ۲۹۱ دستگاه خودروی مسافربری خدماتی را ارائه می‌کنند.

او در ادامه سخنان خود اظهار کرد: از این تعداد ۳۰۸ دستگاه اتوبوس، ۱۳۰ دستگاه سواری و مابقی مینی‌بوس هستند که در هشت ماهه امسال یک میلیون مسافر را با رشد ۱۰ درصدی جابجا کردند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اردبیل عمر ناوگان باری استان را ۲۳ سال اعلام کرد و افزود: در کشور ناوگان باری عمر متوسط ۲۰ سال دارد.

وثوقی تصریح کرد: در بخش مسافری نیز اتوبوس‌های ما به طور میانگین ۱۳ سال و سواری‌ها نیز ۱۳ سال عمر فعالیت دارند، اما عمر ناوگان مینی‌بوس ما ۳۰ سال است که این میانگین در کشور ۲۷ سال است.

او ساماندهی شرکت‌های حمل و نقل مسافر و ارائه بلیط به مسافران را یادآور شد و بیان کرد: با جلوگیری از اقدامات نامناسب در مسافرگیری بین راهی، سعی بر این است تا حرکت اتوبوس‌ها به موقع و با فروش بلیط و پوشش بیمه‌ای انجام شود.

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.