آقای عابدزاده رئیس دانشگاه علمی کاربردی آذربایجان شرقی با اشاره به دومین کمپ کارآفرینی در این دانشگاه گفت: بیکاری یکی از بزرگترین معضلاتی است که توازن و تعادل جامعه را به هم میریزد و باعث ایجاد بحرانهای متعدد میشود.
آقای عابدزاده گفت: بیکاری عامل اصلی معضلات و ناهنجاریهای اجتماعی است و حل آن بسیاری از مشکلات اجتماعی، روانی و اقتصادی جامعه را برطرف میکند.
وی ادامه داد: اولین تاثیر بیکاری کاهش درآمد است و کاهش درآمد نه فقط یک فرد و یک خانواده، بلکه کل جامعه را تحت تاثیر قرار میدهد تا جایی که تاثیر بیکاری و فقر در آسیبهای اجتماعی بسیار محرز است.
وی در ادامه به مزایای مهارت آموزی اشاره کرد و گفت: فرد با به دست آوردن مهارتها میتوانند مسیر درست را در زندگی خود پیدا کنند.
وی هدف از برگزاری این کمپ را افزایش روحیه خودشناسی و خودباوری دانشجویان، ترغیب دانشجویان به ایده پردازی و ایده پروری، تدوین طرحهای کسب و کار و هدایت آن در جهت تولید ثروت، برقراری ارتباط هدفمند میان صاحبان طرحها و ایدههای تجاری با سرمایه گذاران و صنعت، آموزش مفاهیم و قواعد کارآفرینی، کسب و کار، توسعه اشتغال و کارآفرینی، تکمیل چرخه تبدیل ایده به کسب و کار و ... عنوان کرد.
آقای صدیقی معاون دانشگاه علمی کاربردی آذربایجان شرقی گفت:این دانشگاه با همکاری موسسه دانش بنیان سایه سمن دومین کمپ کارآفرینی را برگزار مینماید.
وی گفت:این کمپ با محورهای تخصصی IT، صنایع غذایی و کسب و کارهای نوین برگزار می شود.
آقای صدیقی افزود:دومین کمپ کارآفرینی به منظور تحقق اهداف شعار سال و گرامیداشت هفته پژوهش و در راستای توسعه آموزشهای علمی کاربردی به قصد ارتقای دانش و ایجاد مهارتهای لازم و به فعلیت درآوردن استعدادهای نهفته در افراد در راستای ایجاد اشتغال، توسعه و کارآفرینی، به مدت ۴ روز مشتمل بر برگزاری کارگاههای آموزشی "خلق ایده و ایده پردازی، تدوین طرح کسب و کار، خلاقیت و نوآوری، آشنایی با قوانین کسب و کار و کارآفرینی، تیم سازی و شروع کسب و کار، بازدید از محیط کارآفرینی، سخنرانی کارآفرینان موفق و برتر، مشاوره در کلینیک اشتغال و توسعه کارآفرینی از امروز لغایت ۳۰ آذر برگزار می شود.
آقای زه فروش رئیس شرکت سایه سمن گفت:در دنیای امروزی رابطه مستقیمی بین توسعه تکنولوژی ، پیشرفت و اقتصاد و ابعاد مختلف اجتماعی و سیاسی هر کشور برقرار است.
وی گفت:از میان چهار رکن تکنولوژی انسان نقش محوری و بنیادی دارد. استفاده از بهترین و مدرنترین ماشین آلات بدون نیروی انسانی متخصص و ماهر ممکن نیست. اینجاست که اهمیت دانشگاه بیش از پیش روشن میشود.
او افزود:چون دانشگاه محل تربیت نیروی انسانی متخصص و ماهر است و اگر این نیروی انسانی متخصص بتواند دانش و مهارت خود را در عرصه تولید و صنعت به کار ببرد موجب پیشرفت خواهد شد؛ بنابراین ارتباط صنعت و دانشگاه در هر کشوری میتواند تاثیری تعیین کننده در رشد اقتصادی آنجا داشته باشد.