آقای داودی اظهار کرد: در راستای پیشگیری از تخریب و تصرف اراضی ملی واقع در محدوده منابع طبیعی استان آذربایجان شرقی ۷۷۲ پرونده در مساحت ۱۴۰۲ هکتار تشکیل و به دادگاه ارسال شد که خلع ید از ۴۰۰ هکتار به ارزش ۳۱۴ میلیارد تومان از نتایج این اقدامات بود.
مدیرکل منابع طبیعی استان احداث ۳۰ کیلومتر جاده آتش بر در محدوده جنگلهای ارسباران را از دیگر اقدامات این مجموعه عنوان و تصریح کرد: تابستان امسال ۲۵ آتش سوزی در ۱۳۷ هکتار جنگل و مرتع استان اتفاق افتاد که در قیاس با ۲۵ مورد حریق سال گذشته در ۳۶۴ هکتار بواسطه استفاده از نیروهای مردمی و محلی میزان آتش سوزیها و اطفا در لحظات اولیه وقوع توسط نیروهای منابع طبیعی، بسیج سازندگی و همیاران طبیعت به ویژه در کلیبر افزایش یافت.
وی از تحویل رایگان ۳۶ دستگاه آبگرمکن خورشیدی به ساکنان روستاهای مناطق جنگلی استان نیز خبر داد و گفت: این اقدام با هدف تغییر الگوی مصرف سوخت در این مناطق و کاهش تخریب جنگلها توسط روستاییان و ساکنان محلی برای تامین نیاز سوختی آنها در فصل سرما و ترویج فرهنگ استفاده از انرژیهای نو صورت گرفته است.
آقای داودی با اشاره به تعیین ۳۹ ساختگاه به منظور اجرای طرحهای تولیدی استانی در محدوده اراضی منابع طبیعی خاطر نشان شد: در این خصوص سه هزار و ۶۳۱ هکتار در ۱۴ شهرستان برای احداث نیروگاههای خورشیدی شناسایی و در اختیار برق منطقهای و استانداری قرار داده شده و با مساعدتهای صورت گرفته از سوی منابع طبیعی استان طرحی در حوزه تامین زیرساختهای امنیت غذایی در منطقه شبستر نیز که از ۲۰ سال پیش راکد مانده بود فعال شده است.
وی ادامه داد: در شش ماه گذشته ۳۶ محل با یک هزار و ۷۹۳ هکتار مساحت برای ارائه به سرمایه گذاران جهت ایجاد واحدهای تولیدی در اختیار امور اراضی استان قرار داده شده که بیش از یک هزار هکتار از این اراضی در سنوات قبلی به بن بست خورده بودند و علاوه بر این ۴۳۰ هکتار نیز برای اجرای طرح یک گروه خودروسازی تخصیص داده شده بود.
مدیر کل منابع طبیعی آذربایجان شرقی گفت: در همین مدت ۳۰ معدن راکد در یک دهه گذشته با حل مشکلات به چرخه فعالیت بازگشته اند و از محل اعطای ۹۲ مجوز فعالیت معدن واقع در دو هزار و ۴۰۰ هکتار از اراضی استان، ۱۶۵ میلیارد تومان سهم منابع طبیعی در قالب حقوق دولتی به خزانه واریز شده که به جد پیگیر بازگشت این منابع به استان هستیم.