آقای صدیقی با اشاره به موفقیت ۸۰ درصدی در زندهگیری سگهای بلاصاحب گفت: یکهزار قلاده سگ بلاصاحب طی امسال از سطح شهر تبریز زندهگیری و تحویل پناهگاه پردیس شده است و در این راستا اجازه تلفشدن حتی یک قلاده سگ را ندادیم.
آقای صدیقی از تداوم احداث مرکز نگهداری سگهای بلاصاحب در زمینی به مساحت پنج هکتار و ۲۰۰ متر مربع خبر داد و اظهار کرد: مرکز نگهداری از سگهای بلاصاحب شهرداری تبریز در اسپیران مجهز به اتاق عمل جراحی، اتاق پزشک و محل غذادهی به حیوانات است که عملیات اجرایی آن در دست اقدام است.
وی افزود: سگهای بلاصاحب پس از زندهگیری از طریق آمپول بیهوشی، عقیمسازی و رها میشوند.
آقای صدیقی با اشاره به تامین نظر حامیان حیوانات در زنده گیری سگهای بلاصاحب نیز گفت: نحوه جمعآوری و عقیمسازی سگهای بلاصاحب با نظارت مستقیم معاونت خدمات شهری شهرداری تبریز اجرا میشود و در این حوزه قرارداد مشترکی بین شهرداری و پناهگاه حیوانات پردیس امضا شده است.
وی اضافه کرد: مطابق این قرارداد جمعآوری سگهای بلاصاحب از طریق آمپول بیهوشی کتامین و با نظارت حامیان حیوانات انجام میگیرد و بحث عقیمسازی آن با پناهگاه پردیس خواهد بود.
معاون خدمات شهری و محیط زیست شهردار تبریز در ادامه گفت: تولید خشکاله در منزل یکی از راهکارهای مهم در کاهش پسماند خانگی و تفکیک زباله در مبدأ است.
وی اظهار کرد: با بهرهگیری از توان تخصصی نیروهای خدمات شهری، دستگاه تولید خشکاله طراحی شده و تلاش داریم به صورت پایلوت در یکی از مناطق شهر تبریز اجرایی شود.
وی افزود: اجرای این طرح موجب کاهش تولید زبالهتر در منازل شده و از سوی دیگر باعث کاهش باکسهای زباله در سطح شهر میشود.
آقای صدیقی با اشاره به هزینه بالای تولید باکسهای زباله گفت: هر باکس زباله ۱۰ میلیون تومان قیمت دارد و درصدد هستیم با کاهش باکسهای زباله در سطح شهر، جمعآوری دستی زباله را فعال کنیم.
وی با اشاره به روند ساخت لندفیلهای مرکز مدیریت پسماند شهرداری تبریز اضافه کرد: در گذشته سلولهای ۱ و ۲ دفن پسماند این مرکز احداث شده و سلولهای ۳، ۴و ۵ نیز به همت معاونت فنی و عمرانی شهرداری تبریز در دست اقدام است.
معاون خدمات شهری شهردار تبریز تأکید کرد: در راستای دفن اصولی زبالههای شهری و پیشگیری از ورود شیرابه به آبهای زیرزمینی، شهرداری تبریز اقدام به ساخت این مرکز کرده است.